facebook kejam!!

tahu tak betapa aku menyentap lama2 sebab tak boleh access fb sendiri?? tahu tak boleh marah mark zuckerberg dengan tiba2... tahu x??? berapa lama daaaa baru dia okay balik sampai dah terguna facebook lagi satu dengan officialnya.... baru nak simpan... haihhh.... sayang okay friends dalam tu.. walaupun dah jarang guna sekarang tapi fb tu sangat berguna okay antara aku dan mereka... hehehhehehe...

bila tak boleh memang sumpah la gelabah kan... dah kena dah sebelum ni.... account facebook disable terus... memang membangkitkan kemarahan la juga kan... sebab rasa sungguh baik layan fb.. tup tup... hilang.... siapa pernah kena?? ramai kan? reasons still tak tahu sampai sekarang.... siapa tahu tolong bagi tahu.. malas nak google cari dah.. sentap banyak2 okay dengan facebook...

fanpages blog ni pun dah buat... 29/12/10... ni buat sebab tengok semua so tiru la... HAHHAHAHAAH.... tapi tak kisah sangat korang nak LIKE ke tak... huhuhuh... tak apa lah... sebenarnya ada 3 entry dalam draft pasal sentap dengan facebook tapi tak jadi nak post... sebab sekarang blog ni bukan lagi blog privasi... ini dah jadi blog umum... dan kalau publish pun tak bagus untuk kesihatan umum.. entry sentap mesti tak berapa sedap kan? so tak apa... simpan je bagi penuh draft... HAHAHHAHAHA...

dengar cerita ada blogger terlalu mengharap blog dia famous dan nak follower ramai... rilex la wei... benda tu semua tak perlu kot rasanya... dan jangan la paksa orang komen dan follow... blog trex ni pun tak ramai pun orang komen... pastu yang siap dengki mendengki ni apa pasal?? hurmmm... bila dengar cerita macam ni.. ni yang rasa nak lari jauh2 ni.. menakutkan jumpa orang camtu... huhuhuh... kalau dengki biasa2 tak apa... tapi sampai nak jatuhkan orang.... hishhhh.... minta jauh laaaa... kita aman damai tiba2 orang datang kacau.. memang nak kena pangggg la kan...

14 comments

  1. ramai yg mengamuk ngn mark ni
    hehe
    xD

    ReplyDelete
  2. dengki mengdengki tu dah jadi asam garam kehidupan.. hukhukhuk

    ReplyDelete
  3. profile pown da tukar yang baru..
    menci3...
    haaha.

    ReplyDelete
  4. eazy :: hahahah... psl dia tukar profile tu x kesah sgt... atleast ad gak lg fb...

    ReplyDelete
  5. fa10 :: xmo jd 1 of them.... mtk jauh laaa

    ReplyDelete
  6. saya_arief :: hahahah.. nape x ske profile tu? baik bsyukur dr acc disable... lg bengang nti... :PPP

    ReplyDelete
  7. hahahaaha..garang nya...jom g rmah mark kita marah

    ReplyDelete
  8. xpnah sentap ngan sape2 termasuk fb, bb dan jb. Huhuhu

    ReplyDelete
  9. adyshariz :: hehhehehe.... ptt lama x dpt...

    ReplyDelete
  10. ujang :: mana ada garang... heheheheh.... katne page dia?

    ReplyDelete
  11. kita rasa dekat ngan awk kt twitter!

    hehehehe...

    ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...