Hello Nuffnangers in Kelantan!

lama tak dapat surat layang dari nuffnang... mungkin dia tahu kot blog ni lama tak update kot.. tu yang dia stop jap bagi surat... selalau gak dapat invitation pergi event dia... tapi semua tarikh tak kena... sampai hati nuffnang.... huhuhuuh.... tapi dulu kan... masa zaman nuffnang ni just sebagai sampingan untuk kebanyakkan orang dan tak seramai sekarang yang menggunakan nuffnang kat blog dorang... bila dapat email invite pergi sana sini... rasa macam... betul ke ni?? kan selalu kita dapat email bagi itu ini kan... dan tak semua email kita dapat tu kena percaya... kalau trex memang semua tu biat tak tahu je la kan...

tapi sekarang dah tak perlu ragu2 dah dengan nuffnang ok... memang betul dan memang wujud ok... HAHAHHAAH... dan trex pun dah tak jakun bila dapat email dari nuffnang... bila fikir balik.. menyesal tak pergi tengok movie free... masa pergi bercinta dekat cineleisure, the curve damansara... nampak banner nuffnang dan kaunter redeem tiket movie... wokeyh... since tu memang percaya la akan kewujudan tiket2 movie free ni... HAHAHAHHAHA.... so kalau sesiapa dapat email dari nuffnang... tak payah la buat tak tahu.. nanti menyesal... hihihiihih..... tapi tu dulu la kan.. sekarang dah tak jakun macam dulu... alamak... cop... kenapa macam lari dari tajuk je ni??? ampun pak ampunnnn!!!


dapat email dari nuffnang yang berbunyi... HELLO NUFFNANGERS IN KELANTAN! hooohhhhooo... tak sangka nuffnang nak pergi kelantan kan.... eh belum pergi tapi baru nak plan pergi... so kalau plan selalu nya akan pergi... kan kan kan... tapi apa boleh buat... memang orang kelantan tapi tak duduk sana.. so macam mana nak jawab ye... ni email survey khas untuk orang kelantan.. bukan semua yea... nuffnanger kelantan.... so siapa nuffnanger kelantan pergi la jawab survey ni wei... tapi harap2 la masa cuti so trex boleh la join nanti.. hukhukhuk T__T" sedih lagi sebab mesti tak dapat join.... huhuhuhu... kalau korang tak nampak nak baca email ni... ni haaa.. dah siap paste..

Dear Nuffnanger,

Hello there, and we hope the year of 2011 has been good to you so far! :D

As you know, we don't just allow you to serve banner ads on your blog here at Nuffnang; our aim is to build the blogging community in general as well. We do have plenty of activities for bloggers in the Klang Valley, but unfortunately we haven't had the chance to have any in the state of Kelantan before.

As such, we'd like to explore the possibility of organising blogger gatherings in Kelantan, but we'd like to ask you all a few questions before that to see what you'd like!

If you have a few minutes to spare, please do head on over to this page and answer a few survey questions about events, as it'll help us greatly in understanding you all better. The survey is anonymous, and all data collected will be kept private and confidential. Who knows, you might be seeing some Nuffies in your city in the coming months :)

Thank you and have a nice day!

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.


4 comments

  1. rupanya ramai blogger kelantan . saya baru tahu . hihi . pergi tak ?

    ReplyDelete
  2. hahahahha... tgk dlu cena... kl tm tu free n tm cuti ok la kot.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...