kecewa dengan sahabat blogger :(

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT MALAM

hari yang sangat kecewa dan juga mungkin patut bersyukur juga kot... tak apa... utama kan keluarga dari kawan lagi bagus kan? hurmmm.. mungkin nak menyepi kejap sampai semua dah redha baru muncul balik.. nanti perasaan jeles memuncak macam mana?? haaa.. jawab2??

apa yang kecewa???

30hb 1 2011... bersamaan hari ahad yang hujan je manjang ni.. hujan rahmat tau... ada gathering SAHABAT BLOGGER dekat times square!!!! okay fine.. mogok takmo masuk page sahabat blogger seminggu.. kalau tak nanti makin kecewa... huaaaaaaaaaaaaa..... padahal awal2 lagi dah letak nama yang akan pergi gathering.. tup2... hurmmm.. hurmmmm....

kita hanya merancang.. DIA yang menentukan...

sedap hati sekejap kan.. hohohoh.. tak dapat pergi atas sebab2 tertentu... tertentu la sangat kan? padahal plan awal taknak balik cuti ni sebab banyak lagi kerja.. dan tak fikir pasal cuti pun sebab busy siapkan report... bila report dah submit... baru nampak dunia.. dah nampak tu baru perasaan.. manusia2 dekat kolej makin surut sehinggah tinggak sorang2... okay.. bunyi macam ngeri kan?? whoaaaa.... so terus pergi cari tiket.. sekali tak ada beb.. kalau ada pun.. hurmmm.. tiket tu cannot go laaaa...

so dipendekan cerita terpaksa balik hari ni gak... gerak pagi tadi dengan sepupu secara konvoi ke kelantan.... kalau tak.. stay kolej dengan kekurangan orang??? dan juga tiket takde nak balik lepas tu??? ohh tidak!!!!!!!!!!!!!!!!

yang patut bersyukur?

mesti la dapat balik rumah dan makan sampai kenyang.. jumpa family!!! okay... nasihat khidmat masyarakat...

hargai orang yang tersayang selagi ada...

walaupun tak dapat pergi gathering.. tak apa.. mungkin belum rezeki lagi untuk jumpa korang semua... rasanya memang korang enjoy sakan kan tadi? tak apa... tak apa... trex dah selamat sampai rumah dah.... hehehehehehe... korang jangan update cerita pasal gathering tu kaw2 ea.. rilex2 sudey kalau tak... hurm.. hurmmmmmm... sentap!!!


pssttt :: esok nak pergi cari iphone4... gila la kan... arae KL pahang dah OUT OF STOCKS!!! korang makan ke apa iphone4 ni sampai cepat sangat habis... waiting list punya la panjang kan.... doakan esok still ada iphone4 yea... maceh... kalau tak ada.. habes lah saya T___T"

10 comments

  1. huwa.tau xpe. sy dh klik utk join SBDO tu,,tp xkesampaian gk,

    ReplyDelete
  2. akhir nye,jiran ak balik gak umah ye...ko balik kolej bile beb???HAHAHA
    -jiran sebelah bilik ko -

    ReplyDelete
  3. pika :: terpaksa doooo... hurmmmm~

    ReplyDelete
  4. dni :: trex kat kelantan dh skang ni ^^

    ReplyDelete
  5. kausar pn balik ke???ko balik kolej bpe hb???

    ReplyDelete
  6. zati pom tak dapat attend sebab sepupu kawin wuwuuuu T____T

    ReplyDelete
  7. zati :: hurmmm.. sama la kita.. huhuhuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...