khairul fahmi join manchester united

siapa tak kenal keeper malaysia yang terkenal khairul fahmi che mat (KFCM).. satu malaysia kenal.. walaupun yang tak minat bola boleh minat dengan gila2.. makcik makcik.. nenek nenek pun tersuka sama.. betul wooooo... jersi malaysia sekarang laku gila.. semua pun nak.. hari tu pun trex pergi cari juga.. habis.. gila laaa penangan team malaysia yang beraksi cemerlang di piala suzuki baru-baru ni..


paling buat trex teruja bila tahu website manchester united pun cerita pasal khairul fahmi che mat... famous satu dunia wooo bukan malaysia je... dalam twitter yang jarang2 ada orang malaysia tup2 beliau ada.. tak ke famous tu... kalau tak percaya tengok ni dan baca...

"Van Der Sar is one of the best goalkeeper we ever have, but when he says the desire to retire, we need someone who can keep the goal and he (Khairul Fahmi) is the best candidate we have for the time being" said Sir Alex Ferguson.
petikan dari http://man-united.co.nr/ sendiri... ganti Van Der Sar tu.. safee sali pun dilamar kelab2 bola indonesia dan vietnam khabarnya... hihihihi...


khairul fahmi che mat

ganti


van der sa?

MALAYSIA BOLEH!!!

tapi rupanya semua ni fake sebab... website sebenar manchester united ialah http://www.manutd.com/Splash-Page.aspx bukan http://man-united.co.nr/ sumber dari sini... apa-apa pun tunggu hingga kenyataan sebenar keluar...


psstt : credit to google image

12 comments

  1. heh baju pun dah sme hijau dah tu.. :)

    ReplyDelete
  2. chokilala :: thanx for ur info =)

    ReplyDelete
  3. siti safiyyah :: tu la psl.. saje tunjuk bj yg sama.. kihkihkih

    ReplyDelete
  4. adyshariz :: info tu fake... ada gak peminat fanatik rupanya

    ReplyDelete
  5. Org kltn panggil dia ngan gelaran apex. Mmg dia hebat bila jaga gol. Agak2 dia pn boleh tak jaringkan gol?

    ReplyDelete
  6. oasis : tu kena tngu dia ganti safee sali laaa :)

    ReplyDelete
  7. macy : peminat fanatik dia ny keje r ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...