"lelaki" pun boleh buat lampu ke??

amaran keras dari trex... entry kali ni berbaur lucah bawah 12tahun... sesiapa yang suka mendengki.... atau pun tak mampu menerima lawak bodoh... sila jangan teruskan pembacaan... sebab benda ni biasa2 je kot.. tapi takut kang sebab yang biasa ni jadi besar2 pula... HAHAHAH... dah bagi warning kan? kalau korang still go on makna nya? hehehee... ni just untuk siapa yang cool je... intro yang over... sebenar nya mana ada apa2... tengok ni... cantik kan?? haaaa.... ada rasa tak nk lampu macam ni?? huihhhh... malam2... cantik gila rumah kan...




kalau yang ni pulak.... korang rasa ada yang minat tak? dak skateboard mesti suka kan?HEHEHEH... unik tu... tapi baik buat sendiri je kan?? hahahahha... jimat cost skit sebab yang ni boleh buat sendiri.. amik skateboard pastu gantung dekat lampu... HAHAHHAHA


kalau yang ni mesti lagi okay sebab nya leh la bagi pengajaran kat tikus... xpun tikus tengok geng dia kena gantung terus tak jadi masuk rumah korang... ok la tu kan? tapi yang sedia takut tikus tu.. tak leh nak buat apa laaa... HAHAHAH...


yang ni............................ XOXOXOXOXOXXOXOXOX.... tak tahu nak kata apa... siapa suka lampu ni? lelong lelong lelong... HAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHA..... dah warning tadi kan? korang tengok gak.. zakar buat lampu rumah.... cannot go laaa...


aipppppppppp... jangan fikir bukan2... tengok betul2... ni lampu kan.. kan... kan... HAHAHHAHAHAHAHAHA.... ok... tak bersalah... byeee~

suka lampu ni? LIKE laaa... kihkihkih... credit to google image =)

19 comments

  1. wow!!!
    gue bawah 12 tahun...
    xleh tgk..
    heheheheee

    ReplyDelete
  2. ok yang last tu memang lampu. syhh syhh :p

    ReplyDelete
  3. Haha...comel giler lampu2 tu semua. Cam nk beli je satu...

    ReplyDelete
  4. cik...nama saya bukan Pembawa Bencana..Pembawa Wacana..;)

    ReplyDelete
  5. yg last tu... hahahahahah...

    comel!

    :P

    ReplyDelete
  6. tengku nizam :: heheheh...

    mie :: jgn tgk.. dak2 xleh.. :PPP

    ReplyDelete
  7. dni :: haaa.. bgs dni... btol tu..

    matpek :: mana ada jht~

    ReplyDelete
  8. flyaway :: heheheh

    oasis :: kl u bli... mmg xg umah laaa... hahahhahahaha

    ReplyDelete
  9. wan :: itu yg kte xtau tu... ngeh3...

    pembawa :: baik....

    ReplyDelete
  10. amirrah :: blum dpt dikenalpasti... hihihihi

    ixora :: comel??? LOL

    ReplyDelete
  11. arghhh sape y cipta lampu ni??bengong!

    ReplyDelete
  12. miss ran :: alamak... jgn ngamuk.. sob sob sob

    ReplyDelete
  13. hahhaa..
    lampu yang ade ayam uh.. unik..
    kalaka ouh...
    adoi..
    ahahahaha

    ReplyDelete
  14. ara :: hahahahaah... bkn ayam.. tikus...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...