mencari ATHIRAH

entry kali ni... special sikit... bukan sikit... special banyak wooo.. HAHAHHAAA.... korang jangan r marah... hari ni tiba2 rasa nak jadi ayu sikit... no trex2... athirah ye!!! HAHAHHAHAHAHA... dah lama fikir ni.. tapi macam tak tau bila nak start kan?? hurmmm... nak tahu tak? heheheheh... nampak tak banner ni? cantik tak??? (kalau rasa tak cantik tu diam2 sudeyyyy)


okay camni... meh sini.. rapatkan saf... HAHHAHAHAHAHA... entry ni khas untuk blogger bernama athirah sahaja!!! okay? ada kenal mana2 blogger nama athirah tak?? HAHAHAHAHHAHAHA.... kan dah kata tadi entry ni special banyak.. tak caya sangat... haaaa... sebab kan... sejak 2 3 abad ni... asyik jumpa blogger nama athirah je.. terasa macam ramai lak nama athirah... HAHAHAHAH.. so terasa nak cari la geng nama sama.. macam menarik.. tak pernah ada orang buat kan kan kan??? ke ada?? tapi ada aku kesah??? ahhahahaha... tapi sekarang nak minta tolong korang gak laaaa.. tolong carikan nama blogger ATHIRAH boleh?? hehehehehehhehehehehe.... kalau baik hati.. buat la entry pasal ni dekat blog korang.. tapi ada ke yang nak?? hahahahaha...

okay... sekarang siapa blogger nama ATHIRAH.. buat satu entry pasal geng blogger ATHIRAH.... pastu letak la banner kat atas tu dekat entry dan sidebar.. jangan lupa link kan ke blog ni... tinggal link entry dekat komen entry ni okay? sebenarnya rasa macam teruja nak tahu siapa lagi blogger nama athirah... macam menarik lak....

kalau tak dapat sambutan pun tak apa... sebab just suka2 je ni... nak kenal geng nama sama... hehehheheheheeh.... tapi kalau sesiapa blogger nama athirah.. jangan diam je... tinggal jejak tau... hehehehehehhehehehehehehehehe.....

28 comments

  1. Nama ai 'A' gak..tapi AMEERAH...bukan ATHIRAH...hehe...^^

    ReplyDelete
  2. uii..banner untuk blogger bernama syafiq xde? ahahaah :-p

    HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

    ReplyDelete
  3. ag bgus nama athirah dr guna trex2 ni.. agpn nama 2 diilhamkan oleh Allah kt ur parents..so hargainya la yep athirah :)

    ReplyDelete
  4. TN_sky :: hahhahaha... nti trex bt... lalalalalalalaa

    ReplyDelete
  5. telaga putih :: baik mohamad firdaus.. tp ni hanya nick blog... sama mcm telaga putih :PPP

    ReplyDelete
  6. HOHO..UTK ORG NAMA ATHIRAH JE RUPENYE..WUWUW

    ReplyDelete
  7. hohoho~~
    cri kembar eh..
    gud luck..
    =)

    ReplyDelete
  8. d_LA :: kl ad mbr tu gtau la ea :DDD

    ReplyDelete
  9. anamizu :: kena cr geng A lak kot :DDD

    ReplyDelete
  10. ijam :: tlg cr sama ea?? heheheh

    ReplyDelete
  11. kenal, kenal! tu~~ yang selalu akak panggil trex tu~~ hehe

    ReplyDelete
  12. hahahahahahha.... nk kena ni...

    ReplyDelete
  13. ehem2. my name is athirah, and hello athirah :P

    ReplyDelete
  14. ehem3. my name is athirah, and hello athirah *keningkening

    ReplyDelete
  15. tira :: hahahahahhaha.... finally ada geng...

    athirah :: pelik lak taip nama sndr ni utk org len... kihkihkih

    ReplyDelete
  16. okay , hai ATHIRAH semuaa ! saya athirahMedan ;D

    ReplyDelete
  17. okay , hai ATHIRAH semuaa ! saya athirahMedan ;D

    ReplyDelete
  18. okay , hai ATHIRAH semuaa ! saya athirahMedan ;D

    ReplyDelete
  19. okay , hai ATHIRAH semuaa ! saya athirahMedan ;D

    ReplyDelete
  20. blogwalking here...sy athirah juge...(^_^)...nice to know same 'ATHIRAH'...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...