mereka kata....

segmen mereka kata... mereka yang dimaksudkan tu blogger la... kalau dah ada header ben ashaari tu nama nya segmen dia la tu.. macam tak biasa kan? HAHHAHAHA... ingat kan dah takde segmen tahun 2011.. tup2 ada... tengah bosan2 ni terus join... ni lebih kepada mengalukan blogger2 baru dan juga blogger lama untuk chill2 dulu awal2 tahun ni kan... HAHHAHA... tapi tak tahu la kalau korang ada yang dah mula kerja bertimbun ke.. so far trex still relax and steady walaupun patutnya nak busy... hampeh betul kan...

segmen ini kena buat kata aluan untuk orang2 yang akan melawat blog ni.. aduhh.. macam mana agaknya nak buat kata aluan? setiap kali kena bagi speech atas stage pun mengigil dan kadang2 bukan buat sendiri pun speech tu... HAHAHAHAH...

okay laa.. macam ni... disebabkan sekarang ni dikira masih baru lagi 2011... so trex ucap selamat tahun baru 2011... tunaikan azam tahun ni kalau ada.. kalau tak ada.. hidup lah dengan aman damai.. jangan kalau dah tak ada kerja pergi mengkritik orang sesedap rasa je kan tanpa mengira aib orang... sekarang dunia akhir zaman.. benda tu tak pelik pun... since trex pernah dengar ceramah dan baca2 beberapa artikel berkenaan isu ni.. kalau korang kritik pun.. itu dah memang tanda2 akhir zaman pun... sekarang entry abg ben.. so tak mau ulas kat sini.. nanti abg ben marah lak..

kepada semua yang sudi melawat blog trex... terima kasih banyak2.. walaupun entry tak segempak mana... tapi masih sudi singgah.. thanx sangat2 eh... kalau sesiapa yang tinggal komen tu semua trex balas bila ada masa kan? ke ada yang tak sempat reply? kalau ada pun... bagi tahu ye.. if korang ada apa nak tanya ke kan.. rujuk twitter je ok? email lambat kan... dan juga kepada semua yang join giveaway trex.... terima kasih... kalau ada yang nak join lagi pun boleh... masih dibuka sehingga 24 januari cuma sudah tak ada sticky posy yea... hehehhe... kalau berminat dengan giveaway blog misztrex masuk sini...

jangan marah... zasss~

18 comments

  1. salam

    jom kita sama-sama memeriahkannya

    ReplyDelete
  2. iqbal : hehhehe... sama la kita yek :)

    ReplyDelete
  3. syarq : hai... japg trex usha blog tau.. thnx for coming :)

    ReplyDelete
  4. syira : oraiit sepatu hijau.. trex nak sepatu hitam laa :)

    ReplyDelete
  5. Rajinnya join segmen En. Ben..
    Good luck yer

    ReplyDelete
  6. join segmen BA jugak ea??
    best kan??
    HAPPY BLOGGING ^^

    ReplyDelete
  7. lulu :: rajin sbb kebetulan free td :)

    ReplyDelete
  8. hasnah :: hahahah... menarik.. :)

    ReplyDelete
  9. Segmen ni berbaloi2 utk menambahkan kenalan blogger...:)

    ReplyDelete
  10. azzey :: mungkin.. kalau rajin BW

    ReplyDelete
  11. misz sheyla :: hai2... slm kenal gak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...