rahsia rank ALEXA tinggi? SEO?

ramai orang suka alexa.. bila alexa tinggi korang suka kan... ni nak tunjuk... ranking alexa blog ni dah bawah 1 juta... kihkihkih... trex dah letak siap2 alexa dekat browser... senang nak check.. tak payah pergi ke alexa.com... tapi silap juga sebab tak amik rank alexa awal2 dulu... ni baru lagi gak.... hurmmm... sejak aktif balik blog ni.. check balik alexa... memang jatuh teruk gila gak laaaa... mana ada orang tak usaha berjaya... susah kot... 1 dalam sejuta je kot... dah la masa check alexa tu... ada satu blog ni.. cerita pasal kebaikan alexa segala bagai.. pastu ada gak rasa sayu... apsal la blog aku ni jatuh menjunam kan... setelah mengkaji... dan membuat laaa tips macam trex pernah bagi sebelum ni... tips BE, ME, SEO.. nampak la berubah sikit demi sedikit... alexa traffic rank masa waktu mula2 aktif balik dalam bulan12 hari tu... berjuta2 juga la... traffic rank in MY lagi laaa... belas2 ribu kot...


lepas tu... disebabkan alexa ni penting untuk SEO... dah tahu kan SEO tu apa? kan pernah story gak sebelum.... pastu cuba la semua tu... seperti yang korang nampak sekarang ni.. cuma readmore tu trex tak amal kan... hehehheheheeh.... tak rajin sangat... so far menjadi laaa... akhirnya berjaya gak alexa traffic rank capai bawah 1 juta... traffic rank in MY berjaya bawah 4 ribu... dalam masa tak sampai sebulan.. kira tips tu semua tu betul2 la.. bukan rekaan semata2.. hehehehe

pasni nak target traffc rank in MY bawah 1 ribu la pula... hehehheheheeh.. tapi dah tak dapat blogwalking macam selalu... hari2 ada fieldwork... penat ok.. dengan internet pun semput2 ayam... hurm.... korang doa cepat la sikit hp trex tu sampai ye... boleh la ber internet di mana jua... huhuhuhu...


8 comments

  1. wah bagus tu.. boleh belajau ni

    ReplyDelete
  2. kenapa jd oh pemandu lak? ligakampung mana?

    ReplyDelete
  3. hebat laa..~ knapa aym tu semput.. cian die.. ehehe :P soalan yg xde jwbpn :P

    ReplyDelete
  4. zacky :: hahhahhahhaahahha... sengal

    ReplyDelete
  5. awk x bgtau pun mcmana nk upkan rank alexa tue kn?

    ReplyDelete
  6. pening nak main seo ngan alexa ni..kena study byk perkara..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...