rajin gak trex cashout tapi kenapa RM0?

sudah berjaya cashout... malas nak simpan... ada orang tu pesan suruh simpan tapi bila difikirkan balik... taknak lah... masa depan tak tahu lagi macam mana... so cashout je dulu... baru ingat nak simpan jadi 4 angka... tapi tak apa.. pelan2 kayuh.. kalau ada rezeki tak ke mana kan? hehehehhehe... jangan ingat trex dapat ni macam magik... sama je dengan korang semua.. bermula dari RM0 sehingga la jadi... RMxx pastu RMxxx.... pelan2 kayuh....

sebenar nya agak sayang nak cashout sebab bila buka nuffnang... sepi je... angka RM... ciput je bila dah cashout... korang bukan boleh pilih2 nak cashout berapa... sekali tekan cashout... terus semua dia cashout kan... tak ada tinggal2 ok... sedihh wooo.. tapi... tak apa... biar jadikan cash baru la nyata sikit... kalau tinggal je dalam tu.. tiba2 hilang lagi sedih kan.. hahahahhaha...


ALHAMDULILAH... berjaya gak cashout untuk tahun baru... kepada si dia.. sorry.. tertekan cashout pulak... tak sengaja ni.. betul (buat muka tak bersalah).. hihihi.... tapi selepas dah tertekan tu... tiba je balance jadi RM0... sedihhhhhh T________T"


kena mula dari awal balik kutip 1 sen 1 sen 1 sen... HAHAHAHHAHA... parah gak tu... tak apa laa... ni semua sampingan je... kalau korang yang suka kan secara serius.. good luck ye... blogging ni just hobi trex dari dulu cuma ikut mood juga... bila tengah rajin.. gila rajin sampai 4 5 entry sehari kan... tapi bila musim busy dan malas menjelma... mungkin masa tu... letih sangat (alasan selamat) seminggu baru 2 3 entry... minta maaf yea untuk semua readers... tapi sekarang trex tengok blogger baru makin berkembang pesat... tak tahu la kenapa.. dari budak sekolah sampai yang dah tua pun ada blog... memang zaman siber betul lah kan... heheheh.. anyway... GOOD LUCK kepada semua geng blogger...

mungkin lepas ni... lepas ni.. kena bersara kejap... tapi tak kata tak akan update.. cuma kalau tiba2 lama tak update.. dah jarang nampak misztrex @ athirah @ tra berjalan2 dekat blog korang tu minta maaf ye... thesis mesti diutama kan.. nak cepat habis.. penat dah belajar wei... huhuhuhuh... apa2 pun.. wish me luck k...

tapi ada suatu benda nak diumumkan... GIVEAWAY BLOG MISZTREX... ada seseorang nak taja tahu!!! so macam nak minta something yang best la kan.. mesti semua yang join suka kan2?? tapi jangan expect tinggi sangat.. trex ni blogger biasa je... tak mampu nak bagi yang best sangat.. cukup la apa yang termampu k... terima kasih untuk semua yang join giveaway trex... tamat 24hb 1 kan?? GOOD LUCK semua ye...

ALAMAK lupa... terima kasih nuffnang.. harap check tu sampai cepat.. glitterati dapat cepat kan? hehehehheh... trex tak rajin sangat cashout.. macam biasa ikut mood... hahhahaha.. selalu trex kumpul.. malas cashout selalu.. sebab sama je... kena tunggu check gak.. sebab tu trex kata... ini hanya sampingan.. yang penting.. enjoy blogging...


22 comments

  1. Bila cek sampai nanti jangan lupa belanja Ammar ek...hehehe

    ReplyDelete
  2. x byk pun ammar... kalau ad lbh tu.. insyaALLAH... good luck :)

    ReplyDelete
  3. bestnye dah cashout..weweeee

    ReplyDelete
  4. niesz punye masih ckit lg..huhu..

    ReplyDelete
  5. niesz :: xpe.. lama2 byk la tu k...

    ReplyDelete
  6. dni :: thanx.... tp x byk mcm dni laa... hihih

    ReplyDelete
  7. miss trex : ok ah ni, ada jugak..ai lansum xde..paswed x jumpe...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "^ SaMaN TRaFiK ^"

    ReplyDelete
  8. syarq nye lame lagi kot nak cash out. ha ha ha. xperla.saje suke2 blogging :)

    ReplyDelete
  9. zie :: xdpt lawan zie lg... zie kn blanje trex nanti ni... :P

    ReplyDelete
  10. bro :: br2 mmg xde.. nti ad la tu... good luck :)

    ReplyDelete
  11. syarq :: betul2... kl duk m'hrp pun ssh gak tp kl rajin xapa.. :P

    ReplyDelete
  12. nak???hehee share2 tau,dtg um nnti nak mnta blnja.heheee mcm sy org baru,tda pape la ni..urmmmmm

    ReplyDelete
  13. wow!!
    tgh kaya la ni..
    eheheeee

    ReplyDelete
  14. hai athirah

    best yek dapat cash out
    kak ati ..xpenah dpt BE pun
    so..duit nuff tu..tak naik2...

    ada tips nak share tak ^_^

    ReplyDelete
  15. woofer :: dtg um? student um gak ke?

    ReplyDelete
  16. mie :: xbyk pun mie... dh mula bt SEO nampk.. bgs2.. :)

    ReplyDelete
  17. k.ati :: tips tu... hurmmm... ssh gak nak kata... tp psl nk dpt BE tu mcm tau... nti trex bg tips ye...

    ReplyDelete
  18. Wah banyak duit seh, aku sikit je =P

    jom join tag kamu,
    http://wangerrard.blogspot.com/2011/01/domain-hosting-kav-key-i-jiwa-network.html

    ReplyDelete
  19. wan :: mana ada... x byk pun... ak x rajin kot...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...