terima kasih airasia

selamat tinggal semua.. mahu terbang 3hb januari bersamaan hari isnin.. dimana semua orang sudah mula sekolah... kerja... kelas.. dan sebagainya... tapi trex mahu terbang... hihihiihih... terima kasih airasia kerana sudi menaja penerbangan trex... HAHAHAHHAHAHAH... dushhh!!! mimpi laaa airasia nak taja... ingat kau artis... muahahahahahahah....

ini adalah penerbangan pulang setelah berminggu cuti kan.. so mari kembali walaupun sudah skip kelas hari isnin.. tapi ada ku kisah?? gagaggagagaaa... hurmmmm...


sepulangan nya trex nanti.. ada satu tanggungjawab yang besar untuk diteruskan.. adehhh... mungkin akan semakin stress sem depan?

YA ALLAH... KAU PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN KU NANTI... amin~

misztrex dot blogspot dot com tak mungkin ditinggalkan... tapi mungkin entry sehari dikurangkan atau mungkin akan semakin rajin update... HAHAHHAHAHA... sekarang ni kan tengah semangat bercuti sebab tu satu hari boleh ada 3 4 entry sekali gus... bosan baca? ke korang suka... hihihihih.... tak ada la.. gurau je... twitter kan masih ada.. jangan risau... hihihihih...

sedihnyaaaa dah kena balik kolej... bosan kena bangun awal dan pergi kelas.. perah otak buat thesis... assignment bertimbun... kena marah2... arghhhh... pressure nya saya... huhuhuhuhuhuhuhu..... bila fikir dah kena balik rasa down betul... hilang semangat.. hurmmmm... dan tak boleh gedik2 dekat blog macam sekarang... uhuk2...

CUTI DAH HABIS!!!!!!!!! ;(

pssstt :: bulan1 nanti mahu shopping shawls... ke ada orang nak taja?? weehuuuuuuu~

2 comments

  1. cuti dah abis?

    huarghhh... bole twitter tak nti?

    :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...