ally iskandar dah bertunang

kalau cerita artis malaysia... trex tak berapa gemar kecuali cerita panas dan semua tahu.. of course la akan tahu juga directly or indirectly kan... KAH KAH KAH.. apa bahasa la aku guna ni...adoiii... tapi bila tahu ally dah bertunang dari ardinihumaira.. tiba2 je rasa... alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... 

ally iskandar aishah zainal Sah! Ally Iskandar Selamat Bertunang Dengan Nur Aisyah Zainal
credit to rotikaya

ni pengacara TV yang trex rasa sangat style....hahahahah... kalau dia ada gosip ke apa.. tidak lerrr trex amik tau kan... hahahahah.. cuma agak tersuka dengan cara dia laaa.....heheheh... pape pun.. 

TAHNIAH atas pertunangan ally iskandar dan nur aisyah zainal...


(credit to google image)

16 comments

  1. waahhh...
    tunang dia yg belah kanan sekali tu ke?
    waduh...melepas la i...hik3...

    ReplyDelete
  2. alaa ally ni..
    npe amik skandal sy..
    hehe

    ReplyDelete
  3. cik nin :: sama la kita.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. amier :: hahhaahha.... mnt tunang dia ke?

    ReplyDelete
  5. artis gak... yg gadis melayu tu...

    ReplyDelete
  6. lhooo...mati2 aku ingatkn die tggu aku...haha. :)

    ReplyDelete
  7. ala..jangan la give up trex..bertunang je baru...:p

    ReplyDelete
  8. kenapa nak alaaaaaaaaaaa??
    pami kan macam ally jugak...hehe

    ReplyDelete
  9. sunah :: hahahaha... xde hal lahhhh~

    ReplyDelete
  10. biru :: igt dia ng fafau... comey :)

    ReplyDelete
  11. shy :: hahahah... jgn isau.. pami tetap dihati... hehehehhe =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...