semakin tinggi traffic semakin tinggi earning

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT MEMBACA

pagi ni saja banyak betul cerita pasal traffic blog... hurmmm... ramai juga yang kejar traffic... siap buat hipothesis lagi tu.. semakin tinggi traffic semakin tinggi earning nuffnang... HEHEHEHHE... macam belajar sains darjah 6 lak hipothesis cam tu...tapi tak apa... bukan semua kejar traffic kan? kalau dah buat blog.. walaupun cerita pasal jual budu je ke... mesti nak ada yang baca kan? ke tak? ikut selera masing2 la yek... eh apsal budu lak ni.. HAHHAAH... 

follower blog misztrex ni makin hari makin ramai.. ALHAMDULILAH.. ada juga yang sudi follow blog personal macam ni... hehheheh.. walaupun widget follower tu sebenarnya baru je aktif... sebelum ni mana aktif pun... walaupun dah 3tahun... HAHHAHA... dah kata blog personal of course la dia macam sesuka hati dan selera tuan blog kan nak aktif ke tak... tapi insyaALLAH lepas ni akan selalu aktif.. sebab tu walaupun busy still update tapi guna autopublish laaa...

TERIMA KASIH banyak2 untuk semua follower blog ni... 

by the way... bloglist blog ni panjang semacam... weekend ni nak bubar dan adjust apa yang patut... hahahhahahhahahaah... penat shopping tak ingat semalam.. fuh2... tata~

6 comments

  1. tahniah sis !
    follower makin banyak tuu .

    jeles ah . teehee

    ReplyDelete
  2. ;) kalolah dni ado BE.. teringinnya... BE ada, trafic tinggi, memang melambung earnings tau

    ReplyDelete
  3. sarah :: mana ada... sarah pun rmi gak apa... :)

    ReplyDelete
  4. dni :: sekarang pun dh mantap apa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...