banner untuk follower 888

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT MEMBACA


korang semua pernah ada nombor yang korang suka tak? hahahah... tak kan takde kot... hehehehhe...aku suka nombor LAPAN 8... bukan nombor ekor okay... HARAM.. hahhahahahaha...ada setengah orang dia suka dan sangat pentingkan jumlah follower tapi bukan aku.. apa yang penting kepuasan aku dalam blogging.. hehehehehe... 

tapi bersyukur juga sebab follower dah ada 888... terima kasih banyak2..  wink2... 



follower bertuah kali ni... syima abd raaif!!! heheheh.. TERIMA KASIH juta2 lemon tau... hihihihi... sebab syima follower bertuah dengan number favourite trex... so trex buatkan satu banner blog untuk syima tapi kena pergi coding sendiri la yek.. hehehehhe...

Syima Abd Raaif dot Blogspot dot Com

harap2 syima sudi la terima banner tak seberapa ni... almaklum laaa.. trex tak pro.. hihihihi... just menghargai follower 888... 


banner ni kan... guna color merah hitam since trex tengok blog syima color tu.. pastu kan... trex nak letak gambar syima tapi tak tahu nak amik gambar mana... trex curi (sebab x bgtau dlu) gambar ni kat facebook syima since gambar ni ikut tema color blog.. harap syima tak marah... nak buat surprise dengan buat banner ni tu yang tak gtau dlu amik.. sorry yekkk.. maaf kan tak??? T___T"

8 comments

  1. hah..suke2 thanks dear..terharu ni hehe..
    pasal gmba tu xpe curi la lagi ngehh3..;)

    ReplyDelete
  2. suka nombor 8 jgk. tahniah. follower makin byk. ;)

    ReplyDelete
  3. huhuh,nak tempah jugak!! hahahha\
    nak laa.. alaaa...hahaha,best kn pkai photoscape..hohoh

    ReplyDelete
  4. syima :: hehhe... mekasih x mrh :PPP

    ReplyDelete
  5. haz :: hahahha... bkn haz lg terer ke?? :) u know better

    ReplyDelete
  6. CB :: jgn mcm2 wei... HAHHAHAH

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...