HR steak house memang superb

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT MEMBACA

hari tu makan 4happy seasons... kali ni layan steak pulak.. habis western dah haaaa ni....HAHAHAHHA.... tapi first time jumpa steak yang sedap dan murah... no wonder laaa... nak makan kat sini pun.. kena tunggu turn.. gila ramai orang tunggu meja kosong tahu.. tak boleh pilih2 meja.. mana kosong duduk.. kira always full.. kalau taknak full.. pergi la around 11.30 above... tapi agak laaa masa tu baru nak datang kang.. habis tak tahu laa.. HAHAHAHHA...

 gambar dikala siang

bila malam menjelma

ni la rupa bentuk kedai steak dekat kampung baru... muahahahhaha.... kedai ni dorang hias ala2 cowboy... cool... even tak berapa suka dengan environment gelap (tak romantik langsung aku ni)... HAHAHHA... bukan gelap benor pun tapi dia buat sweet2 gitu lampunyaa... HAHHAAHHA...

memang ramai gila la orang kan kat kedai ni.... pergi sana pun secara tak sengaja sebenarnya...tengok apsal ramai orang tu... pastu terasa nak sebuk sekali bagi lagi ramai... HAHHAHAHAHA... suka hati je main terjah kan?? lalalalalaa...

balik2 je try google pasal HR steak house kampung baru ni.. perghhh.. ramai komen positif.. dan aku baru tahu... cehhh... apakah la kan... tengok review dari... sini dan sini...

total damage only RM18 for two person... wooowwwwwwww!!! terkejut den... kitorang makan... chicken chop, cowboy chicken chop, fresh watermelon, lychee.... blink blink jap mata..

ni la chicken chop (RM6.50) dia... kalau cowboy chicken chop (RM7.50) ada hotdog... hahahhaha...

air buah just RM2... makaihhh.. hensem betul.. hihihiihi...


boleh tengok keadaan yang padat dengan orang sampai ramai berdiri tunggu turn... HAHAHHA...


nak datang lagi.. yeahhh!!!


NOTAKAKI DINO :: some pictures above are taken from google image....

27 comments

  1. belanja aku trex....chicken chop sepinggan pn jadik la..hahaha

    ReplyDelete
  2. tmpt nie mmg terbaek la~
    hehehhee

    ReplyDelete
  3. dah pernah makan dekat sini . bagi saya memang murah dan sooooodap ! suasana pun kira okay la . bagi 4.5 star . teehee

    ReplyDelete
  4. yup mknn kat sini sume sedap2 n harga sgt2 berpatutan..org mmg x blh nk ckp la..berduyun tiba.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Heh, baru je datang sini khamis malam jumaat lepas....

    memang best lamb chop dia...
    gelas pulak besar macam telaga..

    ReplyDelete
  6. HR steak house pun ade dekat Serdang. Dekat dengan bulatan yang area petronas for those yang tak tau la. weee!

    Entri Terkini : 10 Manusia Terkenal Yang Sebenarnya Tidak Pernah Wujud

    ReplyDelete
  7. sedapnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr... hehehe.. murah lak tu kan...

    ReplyDelete
  8. da biasa pegi..trex duk area situ ke?nnti leh makan sama..tp trex belanja..lalala~~

    ReplyDelete
  9. murahnya..oook.aku dah lapar la pulak..haha

    ReplyDelete
  10. cik ila :: jom.. ak belanja.. ko byr.. hahahaha

    ReplyDelete
  11. sarah :: hahahah... x rugi la rs kat situ... xtau la org len ske ke x...

    ReplyDelete
  12. zanna :: sbb sdap la org g kot... kl x.. xkn rmi centu... huhuh

    ReplyDelete
  13. sharkox :: teringin nk order lamb chop tp x brapa suke mkn.. n xtau cena rs.. tu yg x order tu.. huhuhuh...

    ReplyDelete
  14. miss lolly :: bkak la cawangan kat kelantan 1... nti trex g... hihihi

    ReplyDelete
  15. nina :: hahahha.. diet la sgt pastu mkn cadbury byk2 ye.. hihihih

    ReplyDelete
  16. antudegil :: haaaa... nti trex try cari.. thanx :)

    ReplyDelete
  17. iqa :: tahu xpe.... berbaloi2...

    ReplyDelete
  18. mrzuried :: tarak hal... trex belanja... ko bayar.. ok dok? hahahaha

    ReplyDelete
  19. nazrul :: ko bawak la zati g sana mkn.. lalallalalalalalaaa

    ReplyDelete
  20. The price is reasonable looking at the big portion.

    ReplyDelete
  21. seyes mmg superb la HR steak house nii!!!
    tp my luck la tiap kali p sane xde la smpy kne Q cam2..even dtg tyme weekend pn =)

    HR yg kat serdang 2 katne eyh??

    ReplyDelete
  22. salam...boleh bagi alamat kedai ni x? x pun GPS koordinat dia... tq (:. wife ngidam nk mkn steak la..

    ReplyDelete
  23. Alamat dia xtau lak apa tp dia area kg br.. Dkat ng masjid tp msuk dlm lg... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...