masuk malaysia book of records!!


ASSALAMMUALAIKUM dan selamat membaca

kalau dah nampak gambar logo ni.. dah faham kan? tapi mesti korang nak tahu kan.. pe yang nak di recordkan kan?? trex masuk record malaysia.. caya tak??? caya laaa caya laaa... huhuhuhuhuhuh... sentap la camni.. hohohohoh.... kalau kata aku je tak nak caya.. takpe takpe.. tengok la nanti.. awan atas kepala (pe aku nak buat?)

okay laaa... orang kata tak baik menipu kan?? baiklah2.. xnk jadi jahat.. jom jadi baik... camni.... meh dekat meh.. nak cerita ni... hurmmm.... malaysia buat rekod dekat UM... haaaaaaaaa...... pe ayat aku guna ni... sebanarnya entry ni entry basi.. tapi sebab nak bagi ada gak dalam blog.. so publish la juga... kan dah kata.. banyak hutang entry.. huaaa.. masak nak update wei... dengan internet macam apa... bila internet behave je boleh update.. so macam mana tak basi.. hahahah... salahkan internet.. bagus gila alasan tu...


ni dah lama... kolej kat mana... si trex ni stay.. buat la benda ni... masuk la malaysia book of record... ni keratan surat khabar yang cerita pasal ni... kalau tak baca... baca la sekarang...amik guna hp je ni... (fuhhh.. x sangka hp aku sangat sharp) 



hasil kerja... amik gambar dari atas balkoni... HAHAHHAHA.... sekarang jangan datang tengok sebab dorang dah bungkus... HAHAHAHAHAHAHAHA... korang taknak tanya ke buat dengan apa ni???? HAHAHAHAHHA...

dengan 1juta biji straw (rosak bm) hahahhaha... tapi the exact amount not so sure.... tapi dorang cakap macam tu la... lebih kurang la tu.. apa nk kecoh janji cantik... roomate si trex join buat benda ni sampai tak tidur kot... hahahahahaha.... cantik wei color straw ni... muahahhaha... nak curi ritu tapi tak sempat.. KAH KAH KAH.. apsal banyak gelak ni.. confirm cover hutang entry basi ni.. adiossss~

sekian... hasil membayar hutang entry....

8 comments

  1. as salam..
    wah! cantik!
    miss trez pun apa kurangnya? berjaya mencipta rekod juga!
    seba orang lain dah posting dulu, dia posting lambat.huhu~ comel je :p

    kalau dilewatkan ke setahun lagi cantik :p

    ReplyDelete
  2. buat rekod ape?? best ni.. EB dulu punye MBOR tak dapat pon sijil.. sedih~

    ReplyDelete
  3. wahhh`
    masuk da masuk 'buku malaysia ' ek~hehe..
    tahniah!

    ReplyDelete
  4. fadzli :: hahhahaha... ko ske kan... nk kena ni...

    ReplyDelete
  5. encik blogger :: hahhaha... x baca smpi abis ea?? buat logo 1msia =)

    ReplyDelete
  6. wow!nice la..cntik giler kot..

    ReplyDelete
  7. niesz :: apa yg cntik? logo?? hahahahhaah.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...