nak header cool? meh sini... nak bagi,,,

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT MEMBACA

mesti masuk dengan harapan trex nak bagi header... sapa kata... ahakss... nak bagi tahu jerrrrrr~

banyak gak request yang dapat minta buat kan header segala... but i'm not a pro... hahahah.. buat suka2 untuk blog sendiri tak apa... buat untuk orang tak yakin... HAHHAHAAH... banner tu boleh la sikit2... cuma tak amik order je la... bukan senang nak jadi kreatif... dan trex tak kreatif setiap masa... HAHAHAHA... 

kalau korang nak header cool... cuba pergi tanya si hasif ni.. haaa... tengok la header blog hasif.. cool apa?? siapa yang cool mesti suka dia.. termasuk la si trex.. HAHAHAH.. perasaan cool.. lallalaaa....

HazHand

hasif malu2 lak buat entry ni khas untuk dia... blog dia smart beb.. suka template blog hasif... kemas..tapi nak minta maaf gak dekat hasif sebab lama tak jenguk blog dia.. huhuh.. jangan marah wei.. nanti kena jual... wakakakaka.... syedgraphix pun suka header hasif ni... tapi dengan syed ni pun boleh gak korang nak order header... tapi tak sure la dia nak lagi tak terima order... dia tengah busy siap kan 40 lebih header... mantap betul la kan...

nak baca entry blog hasif pun senang.. jelas dan nyata... hari ni ada publish entry baru.. Header Blog Mencerminkan Karakter Blog Korang... HAHAHAHAHA... agaknya blog trex ni kategori mana la si hasif ni nak campak agaknya... weehuuu...

pergi la request header dengan hasif.. cepat2... hihihi.... 



10 comments

  1. TrEX!!!!!!!! hahahha,gatal jugak tangan tuh.. aduh..
    huhuh. anyway,thanks... asip xreti sgt.hahha gediks3!!

    ReplyDelete
  2. hasif :: mmg gedik pun... sekeh tahu laaa.. hahahaahha

    ReplyDelete
  3. dim :: template mana yg smart? ehem3....

    ReplyDelete
  4. ayat xleh blah.. ketuk lelaju kang... hahahahah.. g siapkn header berlambak tu dulu... ngeh3... :PPP

    ReplyDelete
  5. xazryx :: tu kena bncng ng tuan dia laa.. heheheeh

    ReplyDelete
  6. dni :: trex ke? maceh... HAHAHAHHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...