viber for iphone!

tarik nafas panjang2 dan hembus... tarik lagi pastu hembus.... haahhhh!!!! sapa yang duk bangga sangat dengan blackberry tu... mai cek nak cerita skit... hahhahaha... blackberry best ada BBM... free lagi tu... hahahah.. bila ada "FREE" terus laju orang sambar kan... pastu makin ramai muka shinning2 mengharap dapat BB kan? hahahahhahaha... termasuk la diri sendiri... (dushh!!! kena muka sendiri) 


golongan pengguna blackberry bangga sebab ada BBM... just for BB user only...


pengguna HTC (android) bangga akan kecanggihan android dan terasa sangat geek kan?? hahahhahaha... what the..............


pengguna iphone dulu just boleh bangga dapat main game 24jam... tapi ni tak dapat nak bangga sangat sebenarnya... muahahahahah... tapi sekarang bila iphone dah ada viber.... memang jadi best la kan.. call FREE antara iphone.. source from HERE..

Viber is an iPhone application (Android and Blackberry versions coming soon!) that lets you make free phone calls to other iPhone users that have Viber installed. 
When you use Viber, your phone calls to any other Viber user are free, and the sound quality is much better than a regular call. You can call any Viber user, anywhere in the world, for free. All Viber features are 100% FREE and do not require any additional "in application" purchase.

pengguna HTC android dengan blackberry tak perlu risau... korang punya turn coming soon... HAHAHHAHA... 


apa yang buat trex excited sangat nak cerita?? haaaaa.... sebab benda ni 100% free!!!!!!!!!!!! hahahhahahahaha... cuma mungkin pengguna BB boleh terus bangga.. bila dorang dah boleh viber... msg n call dorang dapat free.. viber dpt call je free... wuhuuu... excited nak bagi tau FREE!!! je... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA....

14 comments

  1. best ah cenggituuu !!
    me htc pun tak pernah guna , bb dgn iphone memang lagi lah tak dopet . teeheee

    ReplyDelete
  2. actuallly...

    kalo guna Iphone4...

    facetime is completely free!! anywhere in the world

    ReplyDelete
  3. sarah :: xpe... nti mesti leh gak try guna...

    ReplyDelete
  4. eqha :: hahhaah... kn mmg free tu

    ReplyDelete
  5. tyrox :: that's what i mean here... ng viber =)

    ReplyDelete
  6. syarq mampu gune enset nokia. BB atau Iphone tu suatu hari nnt.insyaallah

    ReplyDelete
  7. syarq :: tp kl x mnt gadget baik xyah... nti jadi mcm trex... x guna pun sbb xreti... huhuh...

    ReplyDelete
  8. masing2 ada keistimewaannya...

    meh arr sini... kite viber2...

    :D

    ReplyDelete
  9. hahahhaah.... itu la maka nya... pro n con.. kl perfect sgt.. hp lain bungkus r... :PPP

    ReplyDelete
  10. as salam..
    hp lain bungkus ke?
    haha..marah nanati pembuat telefon selular jenama lain :p
    tapi ntt docomo, viber tu, pada saya la.biasa2 je.ntt docomo punya.lagi best ;)
    tapi nak ke? kita bolerh ber-vider.tapi jangan marah la..sebab saya akan buat macam yang kat sb tu~ ;) mesti kamu suka~~

    ReplyDelete
  11. hahahahhha... nk repeat byk2?? siap ko ak keje kan...

    ReplyDelete
  12. keh2.aku pun guna viber ni tapi xguna iphone pun,guna ipod touch jek.xde bayar ape2 bil pun,,tapi hari2 boleh jek call, videocall message.clear lagi dari fon biase.heheh.fon betul aku gune fon nokia xde kaler jek.lagi sempoi.haha.

    ReplyDelete
  13. amroll :: ni rasa nk angkat ipod touch satu ni.. hehehehehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...