Ady Budika cakap aku takde entri?!






ni sebuah segmen yea... bukan pasal ady budika datang mengamuk ke apa ye... HAHAHHAHA.... melampau la kalau betul kata aku takde entry.. yang berjela kat bawah tu apa... lalalallaalaaa... dengan senang hatinya join segmen ni.. sumpah stress dah study!! hurmmm tak suka okay... 


dalam segmen ni kena pilih mana2 gambar dalam blog ady budika... so dengan ini aku pilih gambar macam kat bawah ni haaa.. 



apsal aku pilih gambar ni?? sejujurnya sebab gambar ni yang aku nampak dekat within link tu.. HAHAAHAHAHAHA.... 

1 comment

  1. patot la cepat je..kui3 =p jum tgk entri ina plak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...