aku pun ada doodle jugak!! HAHAHAHAHA

ku seru sekalian blogger... HAHHAHA... semua dengan tiba2 tukar gambar profile picture korang dengan doodle masing2 kan... ingat aku takde ke?? aku pun ada gak.... HAHAHAHHAHA... bangga gila dapat doodle... tapi of course la bukan aku buat sendiri kan.. bab lukis kartun ni aku failed la... dan tak cuba lagi buat sendiri.. tengok la nanti2 aku cuba... HAHAHHA... macam cik bulat... amin zakaria... dorang usaha buat doodle... 

ni aku nak tayang doodle aku lak... lama betul aku duk jelous korang tayang doodle masing2... hahahaha.. akhirnya... yazid torpedo sudi buatkan... yeahhhhhhhhhh.... tapi bukan buat free gitu aje... mesti kita kena give and take kan?? baru la win win situation... hehehhe.. normal la tu kot... so aku kena buat entry pasal doodle ni... 


ni doodle aku... macam aku tak tu wei??? HAHHAHAHA.. korang anggap je la sama ea.. ea.. ea.. HAHAH.. comel betul la benda kiut miut ni... huhuh.. patut la semua blogger boleh demam doodle... 

lupa lak kan nak bagi tau.. untuk siapa yang tak tau doodle tu apa.. doodle ni sejenis kartun yang dilukis mengikut gambar kita laaa (entah betul entah tidak) yang uniknya dengan doodle ni.. DILUKIS 100% GUNA PAINT... so jangan pandang hina dengan PAINT okay.. semua laptop pun ada PAINT... hahahhahahaha... paint boleh menghasilkan sebuah karya yang mengagumkan semua orang tahu... 

memang aku akan usaha gak buat doodle sendiri nanti... lallalalalaaa....

doodle ni aku edit skit... HEHEH.. so kurang sikit keluasan dahi doodle ku itu... okay tak?? lalallalalaaa... tu je aku sempat buat sekarang... busy kot weekend ni.. nanti aku cerita apa yang buat kan aku busy.. okay?? heheheh...

gambar bawah ni la yang yazid torpedo refer untuk lukis doodle aku ni... weeeeeeeeeee.... tang mulut dengan mata tu dah sama dah.. HAHHAHAHA.. patut la aku tengok doodle tu ternganga semacam rupanya memang gambar ni mulut aku centu... HAHAHHAHA.. kreatif gila si yazid ni... ni suka ni!! 


Kenape saye suka katun YazidTorpedo?


soalan yazid yang wajib dijawab.... senang je sebab nya.. kenapa aku suka gila dengan kartun ni... of course la sebab kreatif.. kemas.. cantik.. dan COMEL GILA!!!!!!!!!!! even aku yang huduh ni pun dapat jadi cute macam kartun.... hahahah... jangan jeles yek... 

apa2 pun.. good luck dalam berkarya... i love your work!!! awesome dude... mungkin nanti boleh hasilkan komik... heehhe... dapat lawan zackzuhairi ni.. lalalala.. wish u all the best... 

sama tak??
(^,^)V

22 comments

  1. ok aku silap baca doodle dengan noodle. patut cari gambar mee tak jumpa.

    ReplyDelete
  2. haha. kurang lebih doodle je.
    demam doodle melanda bloggers.
    comel la doodle2 ni kan?
    sendiri buat peluh2 tau. haha

    ReplyDelete
  3. wahahhaha!!! mcam aku gk laa.. tp ko version lain!!!
    dem!comel gile!! vavi@@ hhuuhu

    ReplyDelete
  4. siyes same cm doodle tu..hahaha..terbaekkk..

    ReplyDelete
  5. nk doodle jgk.. buat kt EB satu... =) hehe

    ReplyDelete
  6. pergh. dia punya header, i mean the blog. comel!

    ReplyDelete
  7. btw, update la my blog address. T___T still letak my.opera.com. huk huk

    ReplyDelete
  8. #alin :: kena tngu trex pakar dlu br leh bg.. hahahahah

    #hilmi :: nk kena belasah ni.. dush2.. hahahah

    ReplyDelete
  9. #fadil :: ak dh bt sndr dh.. senang rupa nye :D

    ReplyDelete
  10. #haz :: pe maksud ko? blurrr @,@

    ReplyDelete
  11. #shara :: tu yazid bt kan... hehehhe

    ReplyDelete
  12. #syufaa :: tu la psl.. mula2 igt apsal huduh sgt ni.. rupa nye.. HAHAHHA.. gmbr tu centu daaaaa~

    #EB :: xdpt ler nk bt kan... hahahah

    ReplyDelete
  13. #abdus :: syg... u punya ada je... sekeh karang.. check kat kat list geng dino.. xpnah buang ok...

    ReplyDelete
  14. toink2~~ okay. comel. nak jugaklah mintak tolong incek yazid buatkan. =))

    ReplyDelete
  15. chacha :: hahahahhaha.... tanya tuan nya sndr...

    ReplyDelete
  16. comellah..sume ade doodle ye skang ni..nak buat jugaklah..hehe

    ReplyDelete
  17. #d_LA :: buat2... pastu bt extra tau... nak.. hahha

    #iqbal :: hahaah... tau je...

    ReplyDelete
  18. yaww comelnya! nak gak doodle tu

    ReplyDelete
  19. amin :: hahaha.... dah ada nk lg yek... :PPP

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...