BE aku banyak!!!! yahoooooooooooooooooooooo

setelah sekian lama aku tak check nuffnang.... tadi tiba2 rasa nak check.. yela sebelum ni aku agak menyampah dengan BE.. semua nuffnanger mesti nak BE BE dan BE... BE tu buffered earning yea adik2 abang2 kakak2... huhuhu...aku tak pernah suka BE.. walaupun aku pernah dapat 6 Buffered Earning serentak (macam la banyak sangat) tapi sikit pun tak heran...

(ni gambar lama BE aku)

yang aku pelik ada blogger even dapat 1 BE pun seronok gila2... aku musykil sangat... dorang kata dengan BE la nak dapat duit masyuk.. tapi tak pada aku... mungkin nuffnang tak fair dengan aku? sob sob sob... kalau korang nak tau.. ak cashout bukan sebab BE aku melambung2.. aku tengok BE aku tu sikit gila... nak capai RM1 pun semput... serius tak tipu...

BE yang aku dapat tak pernah membantu aku... selama aku cash out ni.. memang aku kutip 1sen 1sen je okay... uhhuhuh... kesian gila kan? tapi bila cakap pasal cashout... check aku tak sampai2... apasal ek? yang aku dapat hanya email check... adoiii... yang bulan2 punya kot... huhuhuh.. nyesal tak cashout transfer bank terus.. huaaaaaaaaaa....


sambung cerita.... so sebab aku rasa tak puas hati dengan kekuatan BE aku.. so aku pergi la ngadu dekat nuffnang... tapi tak dapat feedback pun.. sebelum ni aku ngadu dapat feedback.. so aku biar je la...


pastu tadi aku check... aku ada BE!!! dan BE tu berkerja keras wooooooooooooooooo... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA....aku GEMBIRA sebab tak pernah dapat BE seberguna itu!!! kah kah kah kah... **gelak sawan dah ni**

TERIMA KASIH banyak2 nuffnang sebab bagi aku peluang rasa BE yang bergerak.. ngeh3...



psstt :: apasal aku rasa entry aku kali ni ganas semacam ek? mungkin mood gembira + penat... 

17 comments

  1. hehehe..kna ngadu dulu br dpt, kadang2 nuffnang ni terlepas pndang, tu yg kena bg ticket kat dorang, biar dorang bg respond..heee...tahniah..

    ReplyDelete
  2. wah.. bnyknya.. best best :)

    ReplyDelete
  3. hhahaha..ni dh jd mcm aku....punye la give up,last2 aku anta tiket byk2,terus dpt BE..haha.tiap2 hari BE muncul..kuang3..

    ReplyDelete
  4. BE banyak tak penting pun cik adik. :)

    For me, ada 3 BE je. Tapi 1 BE boleh cecah rm300

    Alhamdulillah. Rezeki kot ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah sebab dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. #niesz :: bkn mslh xdpt BE.. dpt tu dpt.. tp serupa mcm xdpt...

    ReplyDelete
  7. #bunga :: apa yg byk?? baca abis x?

    #beaty :: thanx

    ReplyDelete
  8. #bunga :: apa yg byk?? baca abis x?

    #beaty :: thanx

    ReplyDelete
  9. ila :: ko kes xdpt BE.. ak slalu kot dpt BE tp satu pun x guna... sbb earning xdpt2 pun dr BE...

    ReplyDelete
  10. mr k :: kl dpt BE centu xpe gak... suka kot... tp kl dpt 6 ke 10 ke BE tp 1BE nak dpt rm1 pun semput... xdpt lerrr...

    ReplyDelete
  11. #syafiq :: peluang cena tu? nk BW xde masa ;(

    #myvitrd :: thanx =)

    ReplyDelete
  12. hohoho dah hebat sekarang.. dulu dia la yang sibuk nak bersedih-sedih dengan nuffnang tak bagi BE hohoho

    ReplyDelete
  13. topo :: ahhahaha... ad ke ak sedih psl BE? jap ak godek balik entry lama.. hahahahahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...