BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BANNER BEN ASHAARI

Sila ceritakan latar belakang anda ..

hidup berpindah randah... kelantan >> kedah >> kelantan >> johor >> penang >> KL >> kelantan.... HAHHAHAHA... utara selatan timur barat... done! hihihihih.... 

yang pasti sekarang kekal kelantan lepas penat melancong kan... heheehh

Profesion anda sekarang ?

masih belajar... tahun akhir engineering... 

Blog favourite anda .. kenapa ?

hurmmm.... mungkin blog abg ben sebab kalau tidak macam mana boleh tau ada segmen ni kan?? hehhehe... sekarang dah kurang masa untuk bersuka ria dengan blog.. ni pun baru balik lab... tiba2 terbuka blog abg ben kan.. tu yang join ni... =) 

thanx buat segmen ni

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

blog yang ada lagu... tulisan tak boleh nak baca... huhuhuh... 

Impian anda terhadap blog anda ..

impian? biar la blog ni aman damai.. jangan dikacau ye ketenangan blog ni... virus pun harap tak datang melawat.. okeh??

14 comments

  1. singgah dri blog abg ben
    sy punye:
    http://luvmia97.blogspot.com/2011/03/salam.html

    byknye bpindah..hehe

    ReplyDelete
  2. virus tu kdg2 dtg nak uji kesbran anda..heheeee moga berjga2 slalu, gud luck la ye..tak lama lagi nak hbis stdy..ermmm

    follow sni^^bnyak follower smpi 3k^^

    ReplyDelete
  3. Abg ben pun xsuke membaca rupanye. Tp dia tetap suka menulis. Haha

    ReplyDelete
  4. wow, banyak kali pindah randah..heheh..leh dikategori dalam blogger perantau ni..:)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    athirah trexxx!!!

    wow~ cool~
    comel je.haha
    ~ala2 orang nomad =p

    virus? oo.saya tak kisah sangat.kalau kena je, recover template dengan isi blog. mudah dan tak berserabut =)

    saya pula, kalau masuk blog tulisan tka boleh baca, guna fungsi zoom je. yang penting,saya nak tengok~

    nah~
    mai singgah saya punya pula

    =)


    ben ashaari blogger ikut negeri

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan ...hebat2..satu malaysia la nie..hehehe

    ReplyDelete
  7. ouhhh..sekapal kite rupenye...kalo xde segmen ni xtaw lak kan..

    ReplyDelete
  8. hihi virus tak dtg melawat..saye je yang beria nak melawat nii..:)

    meh ke rumah..
    ~like mother like son~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  9. waa betul ke ni??kalau betul, nak jgak convert..:)

    meh ke rumah..
    ~like mother like son~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  10. apa-apa pun , thnx reply kat posts adex tadi .. yer banner ang boleh click tuh .. contoh macam banner kakak , click dia 'ENTER' , hah , adex na mcam tuh , leyh tak tulun buatkan ... kakak send kat adex emel fb , senang sikit berhubung , nanti adex send pix untuk akak crop wat kat banner , itu pun kalau kakak nak tolong buatkan la .

    p/s : - maap menganggu dan menyusahkan .

    ReplyDelete
  11. hai awak saye da join awak :) follow saye balik eh @ http://tayarpancit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. selamat berkenlan...:)
    prince blogger kl...
    jom jadi member nak?
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...