buka kilang motor basikal elektrik l dengkil

semalam kitorang budak tele dan elektrik ada trip.... lawatan ke kilang buat basikal, motor, kereta elektrik... ni sebab kitorang punya assignment kena design benda ni semua juga.. so kira pergi sana soal siasat pekerja kat sana la untuk kitorang design... 

ni assignment group... setiap group dapat tajuk lain2... ni antara tajuk2 yang kitorang kena buat.. basikal elektrik, motosikal elektrik, motosikal hybrid, kereta elektrik, bot elektrik dan... hurmmmmmmmmm.... tak ingat... HAHAHHAHAHA... macam menarik kan?? tapi takde la kena buat sebijik basikal centu.. just design spec dia semua la.. janji logik la... hahaah.. kalau guna power tak logik.. failed lerr.. so kena la study gak pasal ni kan... kalau tak nak kiookkk nanti... lalalalalala...


ramai kan? kitorang buat rombongan 10 buah kereta okay pergi sana... kilang ni dekat dengkil ye... masa staff dia tengah brief tu.. aku bukan dengar sangat.. ye la.. ramai sangat orang kan.. so aku yang memang sedia buas ni... pergi main2 semua basikal motor kat situ... bot dengan kereta je tak dapat... HAHAHHA...


motor color kuning ni motor fully elektrik yek... korang boleh cabut bateri dia masuk rumah charge... faham?? hehehehehhe...tapi kalau nak angkut motor sekali masuk rumah boleh juga... HAHAHHAHA...


tapi masa dekat sana aku rasa kitorang ni macam budak kecik yang jakun tak pernah jumpa basikal.. nasib nama kilang basikal dan motor so tak perlu la nak berebut kan.. banyak kot boleh main2.. test drive orang kata.. LOL....mana tak jakun.. tu first time aku naik basikal elektrik dan motor hybrid... hahahah.. nak beli mahal la jang... muahahah...




boleh nampak yea... perangai dorang semua... macam pergi taman permainan... tak nampak macam pergi buat fieldwork pun... ahhahahahah.... tapi kalau suruh pergi taman bawa basikal takde nya dak2 ni nak... ye dak?? HAHAHHAAH... tapi sebab kan semua pun sama jakun so takde segan2 dah... HAHAHAH.. gawat jap kilang tu... 

macam ni la umpamaan nya... letak budak2 kecik dekat kilang coklat.. apa jadi?? lu fikir la sendiri... hehhehe.. KALAU ADA SESIAPA BERMINAT NAK BELI BOLEH ROGER AKU.... peace (^,^)V



13 comments

  1. wahhh..mcm sgt seronok je.. :D

    ReplyDelete
  2. haha...gila macam budak2..haha..

    ReplyDelete
  3. Ramai rupanya. Confrm la seronok ber huha huha kan..

    ReplyDelete
  4. eh, trex...bateri motor tu besar mana???

    ReplyDelete
  5. hahaha,ko pndai ke design2 ni?? fuyyohh!!!
    anyway,buat la kpal trbg hybrid!!!
    helikopter ke,...
    Datg umah aku!! :p

    ReplyDelete
  6. syufaa :: mmg sonok gila pun.. hahahha.. fenat

    ReplyDelete
  7. vampire :: jeles r tu.. lalalaallaa

    ReplyDelete
  8. oasis :: kl g sorng2.. xde ny nak men centu kot.. hahahah...

    ReplyDelete
  9. sunah :: x sure laa.... sbb x tgk pun...

    ReplyDelete
  10. haz :: xpndi tp terpaksa... huhu

    ReplyDelete
  11. as salam..
    hohoho~
    jumpa link entri ni via google.
    kilang ni kat dengkil, mana tu? ada alamat dia tak, ada spec lengkap?
    ada link web syarikat tu?

    ReplyDelete
  12. fadzli :: kl minat leh pm kat fb or twitter k... =)

    ReplyDelete
  13. Sebijik brape ,serius buyer. adi_uyun@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...