dalam dilema............

bergelumang dengan thesis.... walaupun 2subjek je sem ni exam tapi rasa macam 20 subjek... thesis stuck tak tahu pe nak analisis... kecewa betul la kan... aku ni tak berapa nak bijak sangat...



masa sekarang berlalu cepat gila.. macam the flash... bangun... update facebook sikit.. tengok2 dah petang... HAHAHHA... pastu siap2 mandi solat.. tiba2.. eh dah malam.. ngantuk.. OMG!!! pastu tidur kan...

the-flash-movie

sekarang dalam dilema... nak sambung master tapi tak tahu lagi cena.. prosedur.. proposal.. recommendation letter... 

kerja pun harus la mula cari dah kan... hurmmm.. BESAR TANGGUNGJAWAB JADI DEWASA...

apa2 pun... usaha fokus apa yang ada dulu... wish me luck... kalau tiba2 aku dah berjaya sambung master.. aku cte kat korang yek cena... hehehhe **mimpi**


6 comments

  1. salam

    teringin juga sambung master, tp skrg bukan masanya kot.huuhh

    ReplyDelete
  2. kalau kamu sambung Master, good luck!!

    ReplyDelete
  3. wah3!! dah master ke? ko biar btol..agagag
    wau,dak pndai ni.. kos ape?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...