dapat pun cheque nuffnang

finally dapat juga email untuk check nuffnang ni... hohoho... selama blogging ni memang tak pernah lagi berpaling tadah.. tengok la macam mana nuffnang lepas ni.. memang agak kecewa la kan dengan nuffnang.. mana tak nya... sebelum ni tak aktif blog.. berhabuk jugak la blog ni tapi jalan la juga iklan dalam ni tapi compare dengan sekarang.. visitor bertambah tapi lagi teruk dari masa tak aktif dulu itu yang rasa eh apsal ni? 

kalau macam ni la kan.. nak stop dulu la blogging... HAHAHHAHA... memang patut pun stop jap sebab kena buat report thesis... lalallalaa... 

baru je semalam rasa nak merajuk dengan nuffnang.. baru ada niat nak guna adverlets lak... tapi tiba2 je kan tadi dapat email pasal check nuffnang ni... pandai ek nuff.. pujuk aku.. HAHAHAHHA... good!!! sekarang ni aku memang nak serius dengan blog sebab aku nak tengok.. aku mampu ke tak kumpul duit guna blog.. macam satu cabaran juga tu okay... tapi jangan caya sangat... heheheheh...



agaknya kan... kalau kahwin guna duit dari nuffnang ni.. comel tak? HAHAHAHAHHAHAHAA... banyak makna tu... weeeeeeeeeeeeeeee..... pelan-pelan kayuh... good luck untuk diri sendiri... =)


like la kalau korang nak aku kahwin cepat.. LOL

34 comments

  1. pheewit.. da dapat cek.. haha gud luck untuk masa depan

    ReplyDelete
  2. hehe ape lg . blanja makan la :D

    ReplyDelete
  3. like~ hahaha~ (tenet slow lah, tak nampak butang like..huhu)

    nape akak masih tak dapat cek nuff lagi ni???? <---padahal tak sampai 10 hengget pon..:p

    ReplyDelete
  4. tahniah..sabar separuh darpada iman :)

    ReplyDelete
  5. jum kita kumpul duit nuff sama sama, nthen kita kawen. kan afdal tuh. kahkahkah...

    ReplyDelete
  6. topo :: hahaha.... mekasih ye pakcik cisdel =)

    ReplyDelete
  7. hakeem :: cena nk blanje... bkn byk mana pun :PPP

    ReplyDelete
  8. sunah :: ye la tu... x baik tipu tau... hehehehehe..

    ReplyDelete
  9. fadil :: jommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  10. u,blnje i tau!!! huhuh,bpe ko dpt eh?? gtaw laaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. xbyk pun.. ckp la bt mkn seminggu :)

    ReplyDelete
  12. wah tahniah cik trex..nanti2 leh blanje..hehe

    ReplyDelete
  13. sarah :: belanja? hurmmm.. mungkin :P

    ReplyDelete
  14. miza :: x sgt sbb mcm give up skit ng nuff ;(

    ReplyDelete
  15. nazz :: hahahhaa... belanja pau? =)

    ReplyDelete
  16. sekarang dorang email pulak ke..??

    ReplyDelete
  17. insyallah boleh sahut cabaran tu.. kumpul duit nuffnang buat kawin.. jadikan satu memori dalam hidup..

    ReplyDelete
  18. Wah best nyeee! Saya nak join nuffnang juga, tapi saya tinggal kat Brunei so tak dapat huhu :(

    ReplyDelete
  19. wah athirah bagus2 dah maju dari areliff hik3...

    ReplyDelete
  20. bro :: aah.. email utk inform check clear.. tp bgs gak camni..

    ReplyDelete
  21. myvitrd :: kan... mesti menarik tu... :)

    ReplyDelete
  22. ayuni :: bkn kat brunei pun ada cwangan nuffnang ke? try check kat web nuff

    ReplyDelete
  23. areliff :: erkkk?? maksudnya??

    ReplyDelete
  24. qaseh :: xde la.. sikit je.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...