DI SEBALIK TABIR BLOG

BEN ASHAARI



latar belakang... seorang blogger yang suka hati... HAHHAHA... suka update blog selalu tapi bila suruh buat assignment tangguh2... HAHAHAHHA... korang pun sama... tipu dosa... lalalalaallalaaa.... sekarang final sem... tengah pulun buat thesis sebab nak grad.. bila bosan ngadap journal.. ngadap blog.... seronok okay... sekarang si budak dalam gambar ni tengah nak menunaikan segala wishlist nya sebelum grad even macam mana pun.. HAHAHHAHA... so blog ni akan di update selalu... muahahahah...

follower sekarang
910

soalan yang kena jawab

1) Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
facebook mungkin... tak pun twitter... sebab aku memang suka tweet2.. HAHAHAH.. add me here... 

2) Ceritakan kepentingan blog kepada anda
hurmmmmmmmmm...... penting sebab nak simpan semua benda yang aku buat hari2 dalam blog.. kira nanti bila dah tua.. buka balik blog... ehh.. aku pernah pergi sini.. sana.. laaa... pastu.. boleh tengok balik.. aku pernah menang giveaway.. haaa... comey apa... 

3) Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
redmummy.com - sebab mungkin RM rajin update blog kot.. ada je entry baru cuma sekarang dah kurang dan aku pun busy so dah tak nyempat nak godek2 blog orang dah.. wuwuwu.. xpe.. tunggu aku grad ea.. HAHAHAHHA... 

DAN

http://www.delicious-cuppies.com/ - sebab aku pencinta REDVELVET... cuma tak berkesempatan lagi nak order dengan k.mimi ni.. selalu buka blog ni sebab nak tengok kek RV terbaru.. tak dapat makan.. dapat tengok pun jadi laaa.. huhuh... 




11 comments

  1. hehehehe comel jeee :) semoga boleh sampai ke tua lah belog ni beroperasi.. ey beroperasi ye kira blog ni?? ke ada perkataan lain yg lebih elokk? argghhh ni semua gara2 dah tak sekolah punya pasal :DDDD



    PENGALAMAN BERSAMA 2 ORANG BAYI COMEL

    ReplyDelete
  2. misztrex : hai!!!! lom taim no si yu!!! koh koh koh ingat ai lagi x??? adehhh~ ai pun join segmen ni...('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "DISEBALIK TABIR BLOG"
    2.New Entry "Jom Bersantai Dalam Bloglist WacanaKu"
    3.New Entry "Jadual Bulan Mac 2011 Sangat PADAT !!!"

    ReplyDelete
  3. salam
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    ReplyDelete
  4. salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

    keep it up untuk blogging yaa!!

    DAH FOLLOW!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan.
    singgah sini dari blog BA :)

    ReplyDelete
  6. singgah n follow dari segmen abg ben
    salam perkenalan~

    kalau sudi joinlah contest saya di
    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan..dr blog bro ben :)

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...
    datang jalan2 dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..dr segmen abg ben..
    smlm x sempat merewang cari kawan n tambah kenalan..so saya datang hari ni je lah yer..
    ok..semoga kita mnjadi sahabat blogger yg akrab..
    chow..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...