Nama Saya athirah!! Kenal tak??

❀✿ MISS LIBRARIAN ✿❀

"Nama Saya athirah!! Kenal tak??
nama athirah tapi gambar atas ni orang lain.. apa kes ek? haaaa..... okay sebenarnya ni segmen khumaera buat dekat blog dia... so dengan tiba2 je rasa free kan hari ni walaupun sebenarnya tak... HAHAHAHHA... 

blog misztrex ni ada apa yek?? korang rasa apa yang menarik perhatian korang datang sini dan follow? aku kadang2 musykil juga... HAHAHAH.. yo la.. blog den ni tak berilmiah sangat... apa2 pun berterima kasih sangat2 dengan korang semua sebab sudi juga singgah sini.. wuhuhuhuhu... nak bagi tips tak berapa tahu sangat... tutorial pun.. just apa yang diamalkan dekat blog ni je aku buat... HEHEHHE... tapi sebenarnya aku pun suka bukak blog aku... mungkin sebab template blog ni rasa best nak bukak selalu... walaupun tak nak update pun... lalalalalalaaa... puji blog sendiri lak kan... tapi sangat tak bagus... bila bukak blog jadi lara.. serius!! banyak keje aku tak siap =,="

3tahun usia blog baru nak edit lawa2.. apekah la kan... adeh... 

kesimpulan nya... jangan edit blog cantik sangat (cantik pada pandangan mata sendiri) sebab nanti akan selalu buka dan buka lagi... pastu keje bertimbun.. seperti sekarang.. dah sudah... wajib pergi lab...tata

-SEKIAN-

9 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...