otai bagi award kat aku....


jadi follower bertuah ke 200!! weeeeeeeeee...  first time dapat award pastu kena soal siasat... hohohohoh.... dah la memang tak pandai nak bagi komen pasal blog orang... adoiii... cengane ni?? huuhuh... T______T" help me........... ni soalan2 yang kena jawab... huhuh... trex jawab tau.. tapi kalau ada tersalah tu... jangan kecik hati lak.. sebab memang tak reti nak komen2 ni.. huhuh...

nama apa?
athirah

suka blog gua tak?
blog farhana okay je... senang je nak load... cuma trex tak berapa suka dengan blog yang ada lagu dan juga bila nak komen kena masukan word verification.... dari nak komen terus cancel... sebab kat sini selalu internet slow so memang tak kan buang masa dekat benda tu la.... yang lain okay... kemas... hehheehhe...

ONEWORD untuk belog gua? please..
okay!! janji tak serabut nak baca entry... =)

aper yang tak best pasal belog gua (jawab dengan jujur)
alamak... dah terjawab sekali kat atas tu.. heheheh... tapi kan.. otai gila farhana ni.. gua2... ahahahah... gurau2...:PPP

nak datang lagi tak kat belog gua?
insyaALLAH kalau ada masa dan tenet mengizinkan... 

apa pun thanx farhana sebab atleast trex merasa gak jadi follwer bertuah.. first time ni!!!! HAHHAHAHA... jakun gila kan??? lalalalallaa....


9 comments

  1. done following !follow me back okey !?
    btw ,congrats for ur award !haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah trex/athirah. Nasib baik saya dh buang word verification tu. Mmg susah nanti nk komen

    http://wadi-oasis.blogspot.com/2011/03/petua-muka-nampak-manis-dan-tangan.html

    ReplyDelete
  3. tahniah!!!! hehehehe...tapi betul la, tak suke jugak word verification tu, tambah2 kalo komen yang jenis embedded below post..kene loading banyak kali, kalo tak tahu, akak terus pangkah je...huhuhu

    ReplyDelete
  4. thnx for ap-ap pun coz dah reply message adex .. thnx lagi skali kak cumey , kalau free ... bagi tawu adex k .

    ReplyDelete
  5. wah cik trex ,bestnye dapat award .muahaha .XD
    bile lah nak dapat...

    ReplyDelete
  6. tak suka jugak word tu nyampah haha... tahniah dear len kali suh ye bagi kek...pastu share ngan qaseh okie haha

    ReplyDelete
  7. tahniah thirah. eh, memandai je panggil thirah kan. hik.hik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...