wahai blogshop sekalian! jangan la..................

kepada tuan puan cik abang empunya blogshop... kalau boleh.. jangan la DISABLE RIGHT CLICK... kalau nak disable pun bagi la keluar new tab ke... ni.... haihhhh... susah tahu.. dah la aku suka terjah blogshop... korang disable right click kenapa??? aduiii.. kan nak jual barang... patut senang kan pengguna...

ke ada apa2 yang nak di protect? ce cte ce cte.. aku rasa geram sebab tiba2 blogsop pun sibuk buat disable right click...


aku tengah cari something ni kat blogshop.. sekarang dah malas dah nak usha.. nk tidur jap... kang malam kang aku sambung usha... harap2 tak jumpa blogshop yang diable right click la malam ni.. satu2 blogshop pun makan masa gak nak usha..

kalau ada yang nak promote blogshop dia ke.. bagi link kat komen... lagi2 shawl.. TERIMA KASIH banyak2 tau... =)

8 comments

  1. haa,betol! suke buat disable right click tu =_='

    ReplyDelete
  2. ekee nak copy apa kat blogshop tu ? haa sabar yer !

    ReplyDelete
  3. blog craft nak x? kehkeh
    http://pinkheartcraft.blogspot.com/

    rasenye yatie x disable right click. kalau ade bgtaw k. tq =)

    ReplyDelete
  4. scha :: tu laa... nk bkak page shawl byk2 pun xleh.. haiyaa.. lastly ttp trus..

    ReplyDelete
  5. bee :: bkn nk copy... nk bkak new tab.. mcm nk compare la mana yg ok.. huhuhu.. bila disable.. jd susah ;(

    ReplyDelete
  6. hik2 se agy tutorial n then wat right klik mmg lah boleh guna cara lain tapi merumitkan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...