bercinta dengan nordin si burungman

assalammualaikum

tajuk nak kontroversi aje kan... HAHHAHAHA... actually aku nak perkenalkan jiran blog aku... sepagar ye... si burung man aka nordin... HAHAHAH.. dia ni aku tak tahu la apsal.. hidup penuh privacy... hahahahahha... facebook pun private... nak cari dia susah.. nak senang kat twitter je la.. hahahahah... 

Burungman

dah lama aku nak buat entry pasal ni tapi sekarang baru boleh nak update.. HAHAAH.. kitorang dah buat deal configure feed... rasa nya blogger lain pun ramai je dah buat.. HAHHAHAAH.. 

macam mana???

cuba korang tengak kat atas first entry blog aku.. ada tak "TERBAIK DARI BURUNGMAN" haaa.. camtu la.. kira semua entry terbaru dari burungman akan update kat sini.. lebih kurang sama je dengan fungsi bloglist sebenarnya.. HAHAHAHHAHA... 

tapi yang aku tak faham sekarang ni.. apsal feed aku dekat blog burungman ni tak update2 dari dulu.. ada yang tahu tak?? HELP ME!!! plzzz.. huhuhuh.. kesian aku wei... 

kepada jiran ku yang dikasihi... for the whole month (april) aku akan busy... huhuh.. jaga la dua2 blog ni dengan baik yea.. ehehhehehehehehe...

updated :: feed blog aku dah okay.. weeeeeeeee :DDD


8 comments

  1. best ny ada org tolong jaga blog

    ReplyDelete
  2. niq punyer feed blog pon x jadi..cam ner nk wat suh jadi?

    ReplyDelete
  3. Alamak..cam ne nak tlg sbb saya sendiri pun masih blur2 pasal dunia blog ni. Tau post and comment je. Hehe. Harap2 dpt la jwpn nye nanti k.

    ReplyDelete
  4. entah tetiba je feed blog tu jadi okey.. hehe.. tak tau macam mana jadi.. :P

    ReplyDelete
  5. wah3!! rase nk jugak laa..hurm...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...