BPM : Pencalonan Header Blog Lelaki/Wanita Pilihan

assalammualaikum

Blog Pilihan Malaysia

sejak 2 menjak ni aku jarang update pasal blog pilihan malaysia ni.. minta maaf bos.. hehehehehe.... kadang internet tak mengizinkan.. ni pun aku main karang je... pastu japg tak tahu la dapat publish ke tak.. hahah.. kalau korang dapat baca tu kira dah berjaya publish la tu kan.. HAHAHAHA...

segmen terbaru BPM... undian header blog pilihan.. kalau nak join sila rujuk sini untuk details...


Seperti biasa saya akan suruh anda semua calonkan blog orang lain, bukan blog sendiri. ini adalah kerana pandangan setiap orang adalah berbeza dari kita sendiri.

Sebelum tu, ada 2 kategori saja yang dibuat iaitu:
  • Header Blog Lelaki Pilihan
  • Header Blog Wanita Pilihan

Oleh itu anda perlu calonkan header blog mana yang anda rasa layak untuk tercalon dalam kategori ini. macam mana nak calonkan?

Sila buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk: "Pencalonan Header Blog Lelaki/Wanita Pilihan"
  • Link entri ini
  • Nyatakan blog mana yang anda rasa layak untuk dicalonkan bagi setiap kategori. INGAT!! hanya 1 blog sahaja bagi setiap kategori.
  • Sila terangkan dengan menarik kenapa anda calonkan blog tersebut.

 Satu entri akan dikeluarkan untuk anda semua tinggalkan link yang telah dibuat pada hari esok. jadi anda fikir dahulu blog mana yang anda rasa layak dan kenapa..


kalau dah siap..... korang rujuk sini untuk tindakan selanjutnya.... ni petikan dari entry tu...

Kalau sudah faham, anda boleh tinggalkan beberapa maklumat berikut di ruangan komen bawah ni:
  • Link entri yang telah dibuat
  • Nama blog dan url blog yang anda calonkan dalam kategori header blog lelaki pilihan dan header blog wanita pilihan.

Itu saja yang diperlukan.. tapi INGAT!! nama dan url blog yang hendak dicalonkan tu wajib kena tulis di ruangan komen, kalau tak saya tidak akan calonkan..
Harap anda faham ye sebab ianya akan memudahkan tugas saya nanti.. bila tempoh pencalonan ni? tempoh nya adalah sehingga:
Jam 11 malam 9 April 2011



agaknya ada tak orang nak calonkan header blog aku ni?? wuwuuwuwuwuw.. macam hensem je trex hijau ni aku tengok.. WAKAKKAKAKAKAKAKAKA.... terharunya kalau ada yang calon kan header trex hijau ni... lalallalalalaa... dah... jangan berangan.... zzzZZzZzZZzZz............

aku nak calonkan siapa yek.... hehehehehe... ada masa lagi ni... nanti agak2 aku bosan buat thesis ni aku update lak header mana aku nak... agaggaaggagagaa... chalooo~

8 comments

  1. 9hb hr jd sy... Sape yg sudi review? Hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab tolong promote..

    ReplyDelete
  3. wahahaha! mcm best laaa! tp.. aku boleh x law nk tercaln? hahah

    ReplyDelete
  4. #oasis :: serius ke?? ehhehehhe

    ReplyDelete
  5. #hasif :: boleh hasif... boleh sgt2... :PP

    ReplyDelete
  6. awok idok lerr pandai edit header. tp awok punyer header lawa dop?
    ;)

    soleyyyyyyyyy~ soleyyyyyyyyy~
    ;DD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...