check nuffnang ada ditangan ku =)

Assalammualaikum

check nuffnang yang aku risau sangat tu dah sampai.. perghhh.. lama kot tunggu... check yang aku request cashout pada 13JAN2011 boleh usha entry ni... akhir bulan 4 baru sampai... huhuhuh... lepas aku cashout tu... dalam bulan 2 baru dapat email bagi tau check clear kat entry ni... mean dalam proses nak hantar check la tu... masa tu happy gila kot...tapi sampai kesudah tak juga2 sampai...

dah gelabah ayam tu la jadi entry ni... hahahahhaha.... sebab 3kali bagi ticket kat nuffnang takde respon sapa tak susah hati.. pastu agak lama lepas tu baru dapat feedback dari nuffnang.. fuhhh.. lega beb...


ni la check yang aku dapat tu... hehehe... 

ni lak check yang patut aku dapat 1 month ago.. HAHAHAH... tapi hilang entah kemana.. ni aku print screen dari email... tengok tarikh dua2 check ni pun dah boleh nampak dah... check bawah diganti dengan check atas tu... ehhehehe... tak kisah la.. janji aku dah dapat...

TERIMA KASIH NUFFNANG untuk servis yang terbaik untuk nuffnangers!!! hihihi

sekarang check dah ada ditangan so dah tak payah gelabah.. cuma tak clearkan je lagi check tu... takde masa... sebab nya haritu sibuk dengan exam... sekarang baru habis.. memang aku free dari segala EXAM.. diulang.. aku dah takde EXAM dah lepas ni!!! yeahhhhhhhhhhhhhhhh.... 

kalau sesiapa ada masalah yang sama dengan aku... request check tapi tak sampai2... boleh la tanya sebab dah ada pengalaman sendiri.. muahahahah... by the way.. check yang aku dapat ni bukan check yang patut aku dapat... check ni check ganti.. sebab pihak nuffnang sendiri kata check aku maybe dah hilang entah kemana.. so dorang bagi check lain... NUFFNANG MEMANG TERBAIK (gaya atuk boboiboy).. so aku dah tak kan ragu2 dengan nuffnang dah.. hehehehhehehe...



envelope nuffnang yang aku dapat kali ni pun lain rupa bentuk dia.. HAHAH... selalu envolope check kita dapat yang macam kat bawah ni kan.. tapi aku punya kali ni siap ada setem 60sen lagi tu... yang comelnya... kat envelope tu siap ada

thanks!!

postman

heheheh.. comel kan kan kan... lalalallalaaa... kalau tak nampak cuba korang picit bagi kembung.. ngeh3...


(sila abaikan kotak kat envelope tu.. sebab aku ada conteng something sebab tu aku buat gitu)




22 comments

  1. wahh..bestnyerr..kite x taula mcm ne nk dpt cek ni..huhu..

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye..xpandai lagi nak gune nuffnang..mcm mane nk hntr tiket kt nuff??=) singgah and follow u..

    ReplyDelete
  3. Tahniah2... masyuk.. saya punya tak sampai lagi

    ReplyDelete
  4. napere x tunjuk berape...?hahah
    belanja2....

    ReplyDelete
  5. @areda & @admirulhafiz :: kalau la seribu lebih boleh la belanja =PP

    ReplyDelete
  6. @nasz :: insyaALLAH.. nti dpt la tu :)

    ReplyDelete
  7. #fiera :: kat web nuffnang ada... ce cek ce cek.. hehehhehe

    ReplyDelete
  8. @myvitrd :: apa yg x sampai?

    ReplyDelete
  9. @kucing :: hurmmm... xperlu tnjuk nilai kot...

    ReplyDelete
  10. nk tanya, nilai cek tu puluh ker ratus??? nak jadikan motivasi berblog ni..hehe

    ReplyDelete
  11. as salam..
    apa lagi, belanja la tiket athirah dino's alives!

    XD

    ReplyDelete
  12. patot la sokong sngt..

































    sama je rupanya
    bangang..bangang...bangang.......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...