MiszTrex Blogspot: kata-kata pedas

Tuesday, April 05, 2011

kata-kata pedas

"ada masa kita perlukan kawan.. ada masa kita perlukan adik beradik... ada masa kita perlukan ibu bapa.. ada masa kita tak perlukan sesiapa"




"jgn kenang janji kita pada org... x sume org tepati janji.. sume tu ada sebab sendiri"


the best quote ever is

i Failed a few papers in an exam and my friend Passed it all, now he is the engineer in microsoft and im the owner - Bill Gates..

semangat untuk selesaikan apa yang belum selesai...

^,^


2 comments:

  1. off topic comment :

    awak komen kat kontest tu kan,nak masok ke tak ? confuse..if nak masok drop ur link kat komen box kontest eh..mekasih

    btw nape shoutbox tu ade error?

    ReplyDelete
  2. sambungan tadi :

    ehee..dah2,tadi ur komen masok dalam SPAM..tataw kenape sesat dalam spam..huhu..

    thanks join eh :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MiszTrex Blogspot Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign