no ekor itu HARAM!! tapi no ni tak apa

assalammualaikum

pada suatu malam yang busy di mana esok nya aku ada test.. tapi still tak boleh tidur sebab aku menunggu follower1124... gila kan? memang!!! aku gila no 1124... masa tengah study tergatal buka blog pastu saja check follower.. blog aku kan bukan nampk pun bilangan follower.. so aku takde amik tahu sangat.. tapi malam tu ternampak sebab online guna handphone.. masuk dashboard.. ternampak la bilangan follower.. masa tu follower1122... terus teruja.. tak sangka okay.. dekat dengan no yang aku paling suka.. 1124.. HAHAHHAHA.. so malam tu berdebar2 dengan harapan nak tangkap gak no 1124.. hahahahah...

tak jadi aku study malam tu.. gila tak?? duk keje refresh blog je la kan.. HAHAHHAHAHAHA... terus on laptop yang tengah elok off sebab nak study.. HAHAHAHHAHA.. habis aku kerah amalina athman dengan nazrul ashraff.. untuk tolong aku tangkap follower1124.. hahahhaha... malam tu tiba2 aku jadi GILA FOLLOWER...


okay.. cukup la.. tak perlu cerita panjang pasal malam tu.. so sekarang nak kenal kan follower yang aku tergila-gilakan sangat malam tu.... TRIGGY...aku pun tak tau apa itu triggy... ce cte ce cte skit tuan blog 1124.. hehehehheheheh...

:: eDietRigYy

TERIMA KASIH banyak2 gila untuk jadi follower1124 aku... gila nya terima kasih.. hahahah.. nak tahu sangat kan apsal aku suka no ni??? hehehehehhe.. alahai.. segan nya laaa aku nak bagi tahu.. kalau tak bagi tau boleh tak?? wuwuwuuwuwuwuwuwuwuwuwu....


aku jadi gila kejap ni bukan sebab bilangan follower tapi sebab AKU SUKA NO 1124... hehhehehehehe... weewuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... 


psstt :: 1124 adalah tarikh official kami... hehehehhe :">


19 comments

  1. fuyooo.. selamat atq dah tido.. kalo tak.. atq pun kene gak.. ahha

    ReplyDelete
  2. patutla suke sgt no tu..hihihi~ tahniah dear =)

    ReplyDelete
  3. terima kasih memention nama sy di situ..:)

    ReplyDelete
  4. teringin nak jumpa budak 12th ni laa

    ReplyDelete
  5. pergh!! untung la follower rmai an.. xkesah sgt la... gile follower..hahah
    jeles laa..nak jugk..hohoho/// aku xhebat cm ko..grr

    ReplyDelete
  6. congratz misztrex. dah beriban tu follower kamu :)

    ReplyDelete
  7. #atiq :: tahu xpe.. mmg atiq akan jadi mangsa gak la mlm tu. hahahaha

    #k.maera :: suka la gak... biasa la.. kali ni make it healthy :)

    ReplyDelete
  8. #amalina :: suka ea? hahhahahaha

    #

    ReplyDelete
  9. #nani :: alamak.. segan laaa.. hehhehehehehehehe

    ReplyDelete
  10. #hasif :: haihhh mu ni.. belasah kang~

    ReplyDelete
  11. #atiq :: tak selamat... nti kena tlg edit blog ni tau.. HAHAHAHAAH... sbb trex bz...

    #arol :: erkkk.. heheheh

    ReplyDelete
  12. hahahhahha... baru prasan ada post ni, sori la, bz cket... owh... tarikh rasmi rupenyer... hahha

    ReplyDelete
  13. untuk anda semula


    http://trigyy.blogspot.com/2011/04/asal-usul-trigyy-berkait-dengan-no1124.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...