1st day orientasi

Assalammualaikum


Hari ni aku ada kat um untuk amik kursus killer dua minggu before aku start keja... Masa aku masuk kolej pagi tadi.. Court penuh dengan budak pasum baru masuk... Pasum tu pusat asasi um la... Hahahah...


Intake pasum kali ni ramai gila aku tengok.. Penuh court.. Maybe suatu hari nanti kolej aku ni jadi kolej khas untuk budak pasum.. Hahaha.. Tak pelik sangat pun..




Kat cafe kolej.. Nun kat hujung tu dorang tengah beratur amik breakfast.. Kira rini 1st day dorang orientasi laaa... Teringat zaman mula2 masuk dulu.. Kelakar lak rasa..


Ok tengah mood penat ni baru sampai subuh tadi so macam bengong2 lagi.. Kelas aku start kol9.. Confirm aku tidur la japg ni... Hahahahaha


Okbai~!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments

  1. baca entry ni...jd terindu ler plak akak dgn zaman study dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. awal2 memang penat kan dear

    ReplyDelete
  3. ada kawan baik saya masuk pasum. (:

    ReplyDelete
  4. zie :: hehhehe... smbng blaja la kl rindu =)

    ReplyDelete
  5. motty :: yeke?? kali ni nye pasum rmi gle..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...