advertlets lagi bagus dari nuffnang

Assalammualaikum

advertlets lagi bagus dari nuffnang itu fakta atau auta??? makin hari makin ramai blogger tukar dari nuffnang ke advertlets... tell me why?? HAHHA.. sejak dua menjak aku kurang ambil tahu pasal dunia blogging ni macam2 jadi.. memang tak boleh leka kejap.. laju je kan.. hahah..

kebanyakkan yang beralih arah ke advertlets sebab advertlet bagi lagi banyak dari nuffnang? wohoooo... cena nk cek cena nak cek tanpa perlu cuba sendiri.. HAHHAHA... aku setia dengan nuffnang lagi tapi aku sendiri eager nak tahu.. mungkin yang masyuk tu sebab traffic dia mencanang2.. kalau setakat macam blog aku ni mungkin guna apa pun tetap sama... wakakakaa...


advertlest + bloggers = money + happy
 very nice equation!! hahaha

semalam ada gak tanya niq afnan pasal advertlets... memang patut pun dia masyuk skang sebab traffic dia tinggi.. sekarang pun tengah dalam proses tukar ke innity.. huhhuhu.. murah rezeki budak muncet... hahahah... kak sunah pun dah bertukar ke advertlets... cik bulat pun.... k.sunah dengan CB aku tak sempat tanya sendiri lagi.. aku baca kat entry CB je pasal advertlets... tukar sebab advertlets bagi dia lagi banayk dari nuffnang.. hehehe.. mungkin la kot...

korang bertiga tu memang sedia traffic tinggi memang la dapat banyak.. sekarang aku nak tahu yang traffic hangat2 tahi ayam macam aku ni.. heheheheh... cena lak... muahahahhaha... saja buat tambah ilmu la kan... so kalau ada sesiapa nak share boleh share sikit... 


tapi sekarang aku masih gembira dengan nuffnang.... lepas dorang kecewa kan aku ritu kejap.. dorang makin baik baik dan baik.. huyooo... heheheh... terima kasih nuffnang...

okay.. lepas ni nak siap pergi pusat sains negara lak layan trex... bai!! heheheeh...

NOTA KAKI DINO :: aku nak rajin n rajin dan nak entry yang bermakna... aku perlukan sifu.. SIFU PERLUKAN AKU tak????????? oh my................


20 comments

  1. as salam..
    amik ler google ads.
    tak susah pun nak dapat kurang2 1 dolar per/day.

    guna jer ayat reverse psychology cam zie madini buat. insya'Allah ramai yang klik.muahaha!~

    kawe masih setia lagi dengan google ads. so, setakat ni tade pencabar dari mana2 yang mampu menandingi kuasa google ads~

    =)

    ReplyDelete
  2. tuler. ramau jugak yg tukar ke adverlets tuu. kalau trafik tinggi okay la kot. kalau seciput macam saya, dgn nuffnang kot. hiks

    ReplyDelete
  3. Tu la..ramai yang kata advertlets ni baik..tapi aku masih lagi setia bersama nuffnang..haha

    ReplyDelete
  4. ramai yg dah bertukar ke advert ni....takpe la..biar reramai pegi advert..kurang persaingan dgn nuf..hahahaha

    ReplyDelete
  5. #admiral hafiz :: tu la.. dulu dgr centu gak but now mcm lain... dh ok kot

    ReplyDelete
  6. fadzli :: masyuk gak ke?? mst dh byk ko kumpul kan?

    ReplyDelete
  7. #sarah :: sbb dh lama ng nuff.. bila nk tkar tu kena pk byk kali.. kang status glitteriti ilang sia2 je...

    ReplyDelete
  8. #man :: btol gak tu kan... hehe.. tp kata nya nuffnang utamakan blogger baru sekarang.. betul ke?

    ReplyDelete
  9. traffic mencacak2 mcm diaorang tu ok la kot..huhuhu...
    masyuk gak la tu...huhuhu

    ReplyDelete
  10. niq memang dah mantap..pakai inity lagi la mantap nanti..hehe

    aku masih bertahan dgn nuff..kalau ada rezeki ada la.. =)

    ReplyDelete
  11. #akmal :: tahu xpe... hehehe... kl traffic skit mcm trex baik jgn mimpi kan.. hehehehhe

    ReplyDelete
  12. #iqbal :: nti kita suh niq blanje kite mekdi.. hahahahah

    ReplyDelete
  13. nape atq tak kisah erk pasal nie.. huhu... sebab atq nk kepuasan kot.. takpela.. ada rezeki.. dapat la.. takde rezeki.. nk buat cmne kan...

    traffic pun segan2 je nak naik.. hihi

    ReplyDelete
  14. Problem Advertles adalah diorang lambat bayar..tapi Insya-Allah dpt cuma lambat je...

    ReplyDelete
  15. #atiq :: nti sure atiq paling mantappp.. atiq rajin trex tgk

    ReplyDelete
  16. #faisal :: yeke.. dh guna ea?

    ReplyDelete
  17. hahaha....ala..niq biasa jer...adverlets akan bayar..tp kita jgn la asyik klik jer..hahahhaa..

    klik la 1 mggu sekali...

    adverlets kira impresion (pageview)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...