Aktiviti last bersama

Assalammualaikum...

Aktiviti terakhir bergelar pelajar... Sedih sangat2 bila nak kemas barang masa ni... Selama 4tahun bersama sebagai pelajar xxxx dekat UM.... Sebak je tau.. So lepas presentation thesis tu kitorang menghabiskan masa2 bersama.. Lepas ni tak tahu la bila lagi nak jumpa... Mungkin bila ada antara kitorang kawin kot.. Hehehhe..



Ni masa presentation... Cik tat tengah present.. Masa ni aku dah abis present.. Alhamdulilah...


Bergerak ke tasik shah alam.. Plan asal nak g skytrex tapi tak jadi... Huhuhu... Minta maaf banyak2 kawan2...


Tasik shah alam pun jadi je ktorang ni.. Asalkan bersama.. Bising tetap bising walaupun dalam air sekali pun.. Hhahahahh...

Boleh tengok gambar bawah ni.. Wuwuwuw.. Sedih la pulak buat entry ni... Hurmmmmmmm...



Sayang nya korang semua... Thanx for everything in this 4 years... Panjang umur kita jumpa lagi...






Sekarang aku on the way nak naik bas nak balik rumah dah... Makin sedih... Tapi


Tapi


Tapi...


30hb mei aku datang balik.. Hahahahahhhhahhaahhahhhha... Okay.. Doakan kan aku selamat sampai rumah..

With love

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments

  1. memang sedih selepas 4 tahun bersama. suka duka pun bersama kawan2 kan.

    ReplyDelete
  2. bestnyer dh bis..sye sem depn bru last..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. wahh..bestnyer dh hbis..sy sem depn bru bis..huhu

    ReplyDelete
  4. sob3x.. aku pun nak nangis bila dah nak pisah dengan kengkawan.. T_T

    ultimate blogging challenge..

    http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/05/ultimate-blogging-challenge.html

    join jangan tak join! hee..

    ReplyDelete
  5. #sarah :: tu la psl.. dorng la nk bt gelak.. dorng gak nk bt gado.. hahahah.. mcm2..

    #cik :: =)

    ReplyDelete
  6. #nasz :: good luck =)

    #nazrul :; apsl ko yg sedih2 ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...