entry paling panas untuk blogger

Assalammualaikum

fenomena yang melanda dunia sekarang... (suka hati aku je cakap dunia) boleh demam aku nak melayan... hahahah.. kalau tengok bloglist boleh kata hari2 sejak dua menjak ni cerita pasal

@k-pop malaysia atau 24:7



tapi dah bertukar nama jadi M-POP... aku tak amik tahu sangat pasal seluruh cerita group ni.. tapi yang aku perasaan... ramai yang tak suka sebab k-pop.. kontroversi kejap... tapi sekarang nama dah bertukar maybe dah okay kot kan... hehehheh



@gula-gula sejenis group gadis2... hahahah.. aku tak google gambar group tu sebab sexy you... korang cari sendiri kalau nak... aku tayang keratan akhbar je cukup... tapi nasib gak la aku tak tahu apa itu wonder girls... gila noob kan? hahahah...


@osama bin laden or obama sudah dibunuh?


@video seks 

ini tak perlu kot nak tayang gambar or video... tak pepasal buat publisiti murahan... HAHAHHAHA... tapi kalau stop je semua ni tak boleh ke??? hurmmmm... bila jadi macam ni rasa tak kuasa aku nak pergi mengundi mana2... boleh ke??? muahahahhaha.... **keji**

@maharaja lawak

ini aku layan okay... walaupun orang lain gelak guling2 aku gelak sopan2 sebab aku blurrr... hehehehe... kalau aku tengok sorang2 tak mungkin aku gelak.. aku kena tengok dengan orang baru aku gelak dan faham... apa kah laaa aku ni...

@harga minyak RON97 naik lagi

ini aku tak berapa peduli sebab aku guna ron95 je... tak mampu nak pakai ron97... tapi kalau ron95 naik gak.. aku naik basikal laa... hahahaha...

RON97 : RM2.90 seliter boleh beli nasi sebungkus dekat kolej aku
RON95 : kekal RM1.90 seliter



tu je aku nak bagitau... aku just perhati dan baca je entry2 geng blogger buat pasal isu2 atas ni... hahahha.... ni je kot yang aku perasaan selalu di update... kira isu hangat gak laaa... hahahah.. bila semua dah senyap baru aku buat entry ni.. HAHAHAHA... 

memang aku sengaja pun  **tangan didada mata keatas** 


NOTAKAKI DINO :: isu artis je aku tak berapa gemar nak update.. tengok la nanti kot2 aku terminat tu... huahuahuahua...


credit to :: google image




6 comments

  1. haha... lawak.. aku tak pernah gelak tengok maharaja lawak.. tengok desperate housewives lagi best!

    ReplyDelete
  2. paling yg hangat mesti lah pasal osama bin laden. masa memula tahu tuu, kecoh kot dekat twitter. hihi

    ReplyDelete
  3. vampire : ko mmg... hahahaha

    ReplyDelete
  4. #sarah :: itu la... pnuh gmbr psl dia kan..

    ReplyDelete
  5. haha..sekali ko rangkumkan semua..senang..

    pasal retis lah hotss... =p

    ReplyDelete
  6. as salam..
    adei..
    macam2
    XD

    kwe panggil geng mpop tu, kelaut pop

    XD

    tengok maharaja lawak
    koma. ekeke

    XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...