pengesahan status HALAL secret recipe!!

 Assalammualaikum


kecoh kejap pasal isu halal haram secret recipe ni dekat facebook dengan blog... kat tv aku tak tahu la sebab aku tak tengok sangat tv... isu halal haram mana boleh buat main2... kita makan jadi darah daging cucu cicit kita gak nanti... mau satu keturunan kena..
 

dah la aku mengidap nak makan secret recipe punya tomyam kung.. gile la kan.. favourite aku tu tapi kalau aku makan tu aku kena makan dengan orang kalau sorang aku tak habis... HAHAHHA.. sebab aku memang makan tak banyak.. nanti membazir.. huhuh... so aku sabar sikit.. dapat geng baru aku g ngap... tomyam kung SR the best ever kot but depend kat branch gak.. ada yg rasa x sedap.. aku kan penggemar so aku tahu laaa apa beza dia.. ada tak kaww ada kawww.. tapi kaww tak kaww.. ak bedal gak.. hahahaha


tadi usha fanpages SECRET RECIPE.. terus teruja sebab... ada pengumuman status HALAL secret recipe.. yahoooooooooooooooo.... aku teringin chocolate chip walnut.. so aku dah beli pun tadi... terus aku ngap dengan gembira hati nya.. lalalalallalala..

ni petikan dari fanpages kat facebook....


Saya, Wan Zawani Bt. Wan Ahmad, Eksekutif Halal daripada syarikat Secret Recipe ingin menyatakan maklum balas di sini berhubung hebahan atau kandungan artikel blog yang telah dibawa untuk perhatian kami. Kami amat kesal kejadian seumpama ini boleh berlaku walhal perkara ini langsung tidak terjadi di syarikat kami kerana kami sepenuhnya menggunakan bahan-bahan ramuan yang halal serta mendapat pensijilan halal dari daripada badan yang diiktiraf iaitu JAKIM. Jika terdapat sebarang kemusyikan berhubung perkara ini, anda boleh berhubung terus dengan pihak kami di talian 03-78034891 dan berhubung dengan saya. Dengan ini, kami juga ingin memaparkan kenyataan rasmi daripada syarikat Secret Recipe berikut :

9 comments

  1. yeah!jom perkena secret recipe! :)

    ReplyDelete
  2. Makan nasik dengan ulam ulaman je la....he he he

    ReplyDelete
  3. ak slalu lepak secret recepi kot.. lepak2 layan wi-fi kt c2.. huhu...


    Awas Spamming Di Laman Sosial

    ReplyDelete
  4. #areliff :: hahahah... btol jugak tu kan...

    ReplyDelete
  5. #riffzam :: whoaaa... ada geng SR!! yahoooo

    ReplyDelete
  6. #pembawa :: itu lg terbaik... mmg badan sihat!! =)

    ReplyDelete
  7. #syuk :: hahaha... gle standard ko.. ak lyn wifi kat mcd je tp skang mcd ny wifi makin slow...

    ReplyDelete
  8. semua layan wifi je yang btulnye..ahhahaha'

    http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html

    jemput join ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...