antara senarai blog yang bakal di hack

jutaan terima kasih kepada anonymous... by the way aku pun tak berapa pasti dengan kesahihan list bebanyak ni... sebab tak semua blog ada... list ni kononya senarai blog yang bakal di hack!!... yang aku pelik.. apsal blog aku tiba2 ada since aku dah jarang gila dapat update... pastu blog bersawang.. tapi kalau nak kata semua ni blog yang bersawang tak juga...



apa2 pun... ikut suka la... sebab aku jarang update pasal berita hackers ni sejak menjadi worker berjaya.. wuwuwuwuuw... kalau ada apa2 berita terbaru aku update guna facebook or dashboard je la... blogger2 berjaya.. rerajin laaa update pasal ni.. nanti aku follow...entah apa2 la.... nak hack sana.. hack sini.. duk diam2 tak boleh ke? haihhh.. marah lak aku rasa..

12 comments

  1. ko pun masuk list trex?? ok ape...glemer aa kalo jd btul...
    ntah2 masuk dlm TV nnti...
    "Blog yang diGODAM!"...hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. blog gua takde..nasib baik :)

    ReplyDelete
  3. Suka betul drg nak hack blog2 org ni. Ntah2 sy punya pun tersenarai juga. Takutnye.

    ReplyDelete
  4. #nunui : cuba bkak link kat gmbr tu...

    ReplyDelete
  5. #ila : blog yg xfemes r dia msuk kan ni...

    ReplyDelete
  6. #atiq : xde makna nya.. update sebulan skali.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. #arelif :: blog xde sbb blog femes... yg x femes je dlm list ni kan...

    ReplyDelete
  8. mybe bukan bakal kena hack..tp mybe link blog yang post kat GB time GB kena hack..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...