jangan amik kerja ni.....

Assalammualaikum

awal pagi aku masuk office hari ni.. office?? ye... saya sudah bekerja sebab tu lama gila blog ni kesunyian... dan baru je lagi tukar status pelajar kepada pekerja... dan mungkin berubah pada bila2 masa... HAHAHAHA... sebab? nanti korang tahu la gak kan... cukup la kalau sekarang korang tahu yang aku bukan lagi pelajar... tapi kalau korang nak tahu.... menjadi pekerja bidang terjun ni.. maksud aku.. korang takde masa rest.. habis exam terus esoknya start kerja sangat la tidak fun!!! so jangan tiru cara aku sebab aku sangat gila sungguh MENYESAL okay... oh my student life!!!! huhuh... 


walaupun kerja aku dekat sini tersangat la banyak tapi aku tak kisah sangat janji cukup bulan bayar.. muahahahahah... sebagai pekerja baru haruslah sangat eager nak dapat gaji kan... HAHAHAHA... serius.. bila fikir pasal tu rasa hati berbunga riang tapi bila fikir kena bangun awl subuh kejut ayam bangun rasa... OH MY LIFE... hahahahahah... kadang2 terasa macam kembali kesekolah... cuma takde uniform kena pakai... kalau aku kerja kilang.. itu sumpah macam JOM KEMBALI KE SEKOLAH... sebab pekerja kilang semuanya beruniform... am i right kecuali bos laaa... muahahahah...


tapi pagi ni aku ada cerita sedih sikit.... masuk office terjumpa makcik cleaner yang sangat berdedikasi... aku tinggalkan setin nescafe yang baru buka.. pastu pergi toilet kejap je.. balik2... oh mannn..... my air... huhuh... okay fine... maknanya takde rezeki... HHAAHAHHAH...cukup la aku merepek... sekarang dah kena ready mula kerja.. kira aku ni bagus gak.. main blog sebelum office hour.. agaknya ni dikira OT tak?? hahahahah.. keji!!


SELAMAT BEKERJA =)

18 comments

  1. dah lama tak jengah blog ni! :D selamat bekerja misstrex okeh. kerja rajin2, time dapat gaji jom tengok wayang nak. hehe

    ReplyDelete
  2. sarah :: hahahah.. tu la.. lama xnmpk...

    ReplyDelete
  3. haha..sabo jela..selamat bekerja ea

    ReplyDelete
  4. tak apalah. dari rezeki menganggur je dapat kan :)

    ReplyDelete
  5. gud luck trex...semoga berjaya dalam kerjaya baru..anyway, aku dh tukar URL blog aku...sila update bloglist ko ye..: )

    http://diaryshy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. #macy :: kena bersyukur byk2

    ReplyDelete
  7. #shy :: ptt la xdpt bkak blog ko.. hehhehe

    ReplyDelete
  8. oowwhh..dh bekerja ker?..selamat menjadi pekerja cemerlang dik..

    ReplyDelete
  9. sis..
    ganbate!!
    kerja baik-baik..
    hehhe

    ReplyDelete
  10. haha...
    jangan mls2...
    babap satgi baru taw...heeee....

    ReplyDelete
  11. kerja lek lok..

    jemput join contest sis..
    menang dpt movie tiket Attack the block

    http://ellismelia.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. lame gile tak masuk blog raksakse ni. haha..

    # dah keje dah? bila dpt gaji? boleh belanja? hihihi

    ReplyDelete
  13. k.ct :: mekasih kak.. ada keje kosong kat akak jgn lupa trah yeee

    ReplyDelete
  14. #zety :: mekasih =)

    #penyisir :: mana ada malas... rajin gila ni.. hahahaha

    ReplyDelete
  15. #deqlis :: heheheh.. insyaALLAH

    ReplyDelete
  16. #fadil :: hahahah... gaji ye?? ble ek dpt? hahahhahaahha

    ReplyDelete
  17. as salam..
    hoho~ kerja..
    er..mencabar ke?
    hari tu ada minta tolong kan?
    pakcik macam serba salah.
    haha. silap haribulan,

    athirah boleh menangis bagia nak gila

    =p


    Formula Khas Mendapatkan Idea Untuk Entri

    by : http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...