meleleh tengok samsung galaxy S 2 murah!!

Assalammualaikum



penat je gaduh dengan adik aku pasal samsung galaxy S 2... aku suruh dia beli iphone 4 tapi dia nak gak samsung galaxy S II.. yelaa masa gaduh tu kat malaysia tak keluar lagi... adik aku kat oversea... kat sana dah keluar... so aku dengan bongkak nya tak bagi adik aku beli samsung galaxy s II sebab aku rasa samsung punya phone tak best... 


tapi sekali tadi aku pergi midvalley... ada banyak booth samsung galaxy S II.. baru keluar la kata kan... memang layan r phone tu... best kot... HAHAHHAHA... sangat berbeza dengan iphone 4... ringan.. nipis... aku minat!!! hahahaha... gaji masuk ngap.. licin terus gaji kan.. HAHAHAHA.. makan maggi aku sebulan.. ramai gila kat situ.. tapi time2 gaji ni memang penuh la semua shopping complex... banyak gila sale.. nasib gaji aku tak masuk lagi.. so SELAMAT.. hahahha..pandai samsung ni.. launch masa gaji.. stail gila kan...


peminat android.. boleh la try2 usha... features dia terbaik gak.. kalau nak tau lebih lanjut.. cuba tengok SINI... tapi kalau lagi best pergi try pegang sendiri kat kedai la... heheheh... dia agak besar tapi ringan... just nice.... tapi so far aku tak pernah lagi guna hp samsung.. so tak tau la nak kata kan... HAHAHHA... bagi aku hp jadi best kalau dia tak buat hal.. gambar cantik... tak hang2 suka hati... laju nak online.. yang lain tak kisah sangat...


hari 1st hp ni launch... untuk 300unit pertama dapat dengan harga RM799... murah kan?? compare dengan harga sebenar RM2099.. hahah.. sapa la yang untung dapat beli harga murah tu?? aku kalau RM799 still rasa mahal.. tak apo laaa.. aku tumpang seronok je la tengok orang lelong melelong kan... menitik air liur... wakakakkaka....

17 comments:

Areliff said...

katne leh dapat harga 799 tu gitau sat hu3

athirah said...

masa 1st day launch kat midvalley..

fahmimustakim said...

memang dah ter'minat' jugak kat handphone ni..huahuahua..iphone tak best, takleh main angry birds full version macam kat android..huhuhu

~Kirin Selama Perak~ said...

kalau kau beli untuk aku sekali mesti lagi murah
:p

athirah said...

#fahmi :: g la mid.. ad ptandingan main game angrybird.. hehehheehhe

athirah said...

#ksp :: cehh.. ko kan kaya raya... ko tlg blikan utk ak ea.. maceh...

Areliff said...

skang ade gi ke yg 799 tu :) baru nak beli :(

jaya jr said...

betol3..nak banding harga promosi ngn harga biase memang tak perlu pikir panjang..tapi tu laa..untuk 300 awal tu je..lepas ni susah dah nak beli..haha

athirah said...

#areliff :: skang dh xde.. heheheheheh

athirah said...

#jaya :: dpt bli gak ke??? sonok r...

athirah said...

#jaya :: dpt bli gak ke??? sonok r...

puanbee said...

murah gila dah tu adoilahhh.. tepun ok lagi tp mcm tergugat je tengok tepun2 canggih2 ni

Cahaya Qaseh said...

ck pun suke hp tu..chantek tp lom mampu..huhuhu..rsanye nk beli samsung ace je kut..hihihi..biar la oldskol pun..janji hp android..kihkih

athirah said...

#puanbee :: sila2... ada duit xde prob punya.. heheheheh

athirah said...

#cahaya :: samsung ace ok ea? xbiasa ng hp samsung so xtau la nak kata...

sarah mohamad said...

haha. sama la dgn pakwee. dah meroyan nak phone samsung tuu. tapi tak beli2 jugak sbb tka cukup duit. heheh

Подтверждаю said...

as salam..
hehe. pakcik masih setia dengan gadjet yang lama ;)

jimat duit, bina rumah. haha~


3.Tutorial Posting Entri ketika Dashboard Tak Boleh Di Akses.


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...