MiszTrex Blogspot: meleleh tengok samsung galaxy S 2 murah!!

Sunday, June 26, 2011

meleleh tengok samsung galaxy S 2 murah!!

Assalammualaikum



penat je gaduh dengan adik aku pasal samsung galaxy S 2... aku suruh dia beli iphone 4 tapi dia nak gak samsung galaxy S II.. yelaa masa gaduh tu kat malaysia tak keluar lagi... adik aku kat oversea... kat sana dah keluar... so aku dengan bongkak nya tak bagi adik aku beli samsung galaxy s II sebab aku rasa samsung punya phone tak best... 


tapi sekali tadi aku pergi midvalley... ada banyak booth samsung galaxy S II.. baru keluar la kata kan... memang layan r phone tu... best kot... HAHAHHAHA... sangat berbeza dengan iphone 4... ringan.. nipis... aku minat!!! hahahaha... gaji masuk ngap.. licin terus gaji kan.. HAHAHAHA.. makan maggi aku sebulan.. ramai gila kat situ.. tapi time2 gaji ni memang penuh la semua shopping complex... banyak gila sale.. nasib gaji aku tak masuk lagi.. so SELAMAT.. hahahha..pandai samsung ni.. launch masa gaji.. stail gila kan...


peminat android.. boleh la try2 usha... features dia terbaik gak.. kalau nak tau lebih lanjut.. cuba tengok SINI... tapi kalau lagi best pergi try pegang sendiri kat kedai la... heheheh... dia agak besar tapi ringan... just nice.... tapi so far aku tak pernah lagi guna hp samsung.. so tak tau la nak kata kan... HAHAHHA... bagi aku hp jadi best kalau dia tak buat hal.. gambar cantik... tak hang2 suka hati... laju nak online.. yang lain tak kisah sangat...


hari 1st hp ni launch... untuk 300unit pertama dapat dengan harga RM799... murah kan?? compare dengan harga sebenar RM2099.. hahah.. sapa la yang untung dapat beli harga murah tu?? aku kalau RM799 still rasa mahal.. tak apo laaa.. aku tumpang seronok je la tengok orang lelong melelong kan... menitik air liur... wakakakkaka....

17 comments:

  1. katne leh dapat harga 799 tu gitau sat hu3

    ReplyDelete
  2. masa 1st day launch kat midvalley..

    ReplyDelete
  3. memang dah ter'minat' jugak kat handphone ni..huahuahua..iphone tak best, takleh main angry birds full version macam kat android..huhuhu

    ReplyDelete
  4. kalau kau beli untuk aku sekali mesti lagi murah
    :p

    ReplyDelete
  5. #fahmi :: g la mid.. ad ptandingan main game angrybird.. hehehheehhe

    ReplyDelete
  6. #ksp :: cehh.. ko kan kaya raya... ko tlg blikan utk ak ea.. maceh...

    ReplyDelete
  7. skang ade gi ke yg 799 tu :) baru nak beli :(

    ReplyDelete
  8. betol3..nak banding harga promosi ngn harga biase memang tak perlu pikir panjang..tapi tu laa..untuk 300 awal tu je..lepas ni susah dah nak beli..haha

    ReplyDelete
  9. #areliff :: skang dh xde.. heheheheheh

    ReplyDelete
  10. #jaya :: dpt bli gak ke??? sonok r...

    ReplyDelete
  11. #jaya :: dpt bli gak ke??? sonok r...

    ReplyDelete
  12. murah gila dah tu adoilahhh.. tepun ok lagi tp mcm tergugat je tengok tepun2 canggih2 ni

    ReplyDelete
  13. ck pun suke hp tu..chantek tp lom mampu..huhuhu..rsanye nk beli samsung ace je kut..hihihi..biar la oldskol pun..janji hp android..kihkih

    ReplyDelete
  14. #puanbee :: sila2... ada duit xde prob punya.. heheheheh

    ReplyDelete
  15. #cahaya :: samsung ace ok ea? xbiasa ng hp samsung so xtau la nak kata...

    ReplyDelete
  16. haha. sama la dgn pakwee. dah meroyan nak phone samsung tuu. tapi tak beli2 jugak sbb tka cukup duit. heheh

    ReplyDelete
  17. as salam..
    hehe. pakcik masih setia dengan gadjet yang lama ;)

    jimat duit, bina rumah. haha~


    3.Tutorial Posting Entri ketika Dashboard Tak Boleh Di Akses.


    by : http://fadzli-rt.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MiszTrex Blogspot Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign