event FB sangat annoying!

Assalammualaikum


event dekat facebook dah banyak disalah guna kan... mula2 aku nak biarkan tapi setiap hari ada event baru masuk.. kalau event untuk jemputan kahwin ke majlis kesyukuran ke.. tak apa memang semua tu event tapi ni untuk like fanpages la promote blog la...


mesti ada yang marah sebab aku buat entry ni.. kalau yang marah tu orang terasa la makna nya... haihh... keje aku said NO je kat event tu semua.. tapi kalau majlis kahwin ke jemputan majlis apa2... itu aku boleh consider lagi laa... jangan menyalah gunakan event... haiyooo.. korang faham tak maksud EVENT tu apa?? if ada yang suka dengan semua tu.. go ahead but i'm not... and I'M SORRY...

14 comments

  1. Mmg sangat annoying~ Setiap hari ada je jemputan. Shag pernah dapat dari sorang tu dekat 5 events jugak lah. Semua nak promote entri belog dia =.='

    ReplyDelete
  2. haha.. persetankan je event tue..

    cter flat 3a tue. ada salah sorang pelakon die macam trex.. hehe

    ReplyDelete
  3. betul2..annoying bile ade event yang takde kena mengena..hadoi~~

    ReplyDelete
  4. memang annoying! yg tak tahan siap ada event jom follow blog saya. ntah pape lah!

    ReplyDelete
  5. salam ziarah

    jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

    ReplyDelete
  6. mmg annoying,
    penuh event!!
    sabor jelah ;)

    ReplyDelete
  7. haha..tahu xpe...
    kdg2 sampai berkali2 kowt
    annoying gak laa~

    ReplyDelete
  8. heheh. thumbs up for this entry! :) jemput singgah from SB

    ReplyDelete
  9. ooo..mcm tu pon ada ka..hmmm..kene matang skit la pemikiran tu..

    ReplyDelete
  10. hhehehe. tak suke event kadang entah hape²...
    btw.. camana tahu dah dapat offer letter ye? huhu

    ReplyDelete
  11. oit gf pami, folo blog bru ak weit...
    :))
    http://iamsaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...