myvi = LAGI BEST?

Assalammualaikum





marah orang perodua dengan aku kan cakap centu... tapi even kopak... aku gak antara yang angkat kereta ni.. hahahaha.... rasanya korang familiar kot dengan motto baru perodua tu dengan kereta apa kan.. banyak sungguh iklan pasal ni kot... dengar radio pun ada... tengok tv pun ada... heheheh



pandangan sisi kereta ni stylo kan.. nampak exclusive gitu.... tapi bila tengok bontot kereta ni.. down lak rasa... mungkin betul la...ni model baru so tak berapa familiar dengan kita so sebab tu nampak pelik... nanti2 okay la kan... *sedapkan hati* hahahah..


yang menarik hati aku dengan kereta ni... pandangan sisi dia... macam jazz lak.. nak dapatkan jazz memang tak mampu la... 2myvi = 1jazz kot... huhuhu.. tunggu la aku jadi bos dulu ke baru angkat jazz.... beli apa yang mampu je... kalau tak mampu jangan nak suka hati beli.. makan pasir karang...


kereta skang dah jadi 1 keperluan terutama perempuan.. hidup dekat KL sorang.. kalau dengan family lain cerita la kan... tapi aku pergi kerja dengan motor gak... hahaha.. JIMAT banyak kot dengan motor... kereta as kemudahan je... kalau ada kerja malam ke apa..tak kan nak naik motor kan... kalau lelaki takde problem punya....


so lepas ni... kalau ada gathering aku dah boleh gerak sendiri... tak payah suruh orang datang amik.. sian gila tau.. last week tak dapat join sebab KSP taknak amik aku... T_____________T" sedih

15 comments

  1. raya dgn kete baru tue... cayalah...

    ReplyDelete
  2. WAH!!!~ boleh la g jln2 nnt..hihihi

    ReplyDelete
  3. untunglh kereta baru tpy ayie xmint dengn bontot myvi..xcntik ah..hohoh

    ReplyDelete
  4. @atiq :: bkn kete raya.. kete utk keje

    ReplyDelete
  5. @amalina :: heheeh.. boleh2 kl free

    ReplyDelete
  6. @cucu :: tu la psl nya... tp xpe... enjin sama so mst xde prob kot :)

    ReplyDelete
  7. hoi bongek !
    aku pon takda transport.
    pasni aku lak naik ngan kau !
    kalau kau tak ajak,aku sentap 3tahun 2bulan~

    ReplyDelete
  8. hahhahaha... apsl 3thn je... sentap la 30 thn ke.. heheheh

    ReplyDelete
  9. perg..nk pinjam..wat angkat tayar...bly??

    ReplyDelete
  10. hamzah :: xleh.. kedkut ni...

    ReplyDelete
  11. kejap nk beli...kejap xjd bli...mne 1 enth...hahaha

    ReplyDelete
  12. pika :: diam2... ak sekeh kang....

    bd :: hurmmmm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...