RM1000 masuk ATM free2

Assalammualaikum


aku tengah bangga ni sebab dah takde hutang dengan U dah... hahahhaah... pastu sebab kebanggaan aku dan konon nya nak jadikan sebuah kenangan... aku pun amik la gambar masa nak bayar yuran tu dekat ATM... seronok gila la kan masa tu.... masa tengah nak tekan button teruskan... aku posing la amik gambar... pastu tekan~



tiba-tiba...........



baki anda tidak mecukupi...


macam haram (bahasa 18keatas) je kan... sebab nya aku dah masuk kan betul2 jumlah yang nak bayar tu... pastu fikir mungkin sebab baki 8sen je kot... so tambah la lagi RM10... bila nak bayar lagi sekali cek la gambar tadi... pastu baru perasan angka yang aku tekan...


RM1000!!! gilaa apaaa... nasib baki tak cukup kalau tidak sia2 je bayar yuran lebih... nak bayar nye RM100 je pun tekan extra 0 memang masak la kan.. hahahhahaha..


kesimpulan nya... jangan bangga sangat bayar hutang yuran tu!! hahaha... orang lain dah lama habis bayar aku lak leh bangga baru nak bayar kan.. hahahahahahah....tapi sapa suruh U charge lambat yuran konvo tu.. dah habis baru nak charge... lalalallalalalalaa...

8 comments

  1. haha.. selamat.. kalo tak.. lesap rm1000 kn..

    ReplyDelete
  2. tahu xpe... nk claim balik bkn ny senang... haahhaha

    ReplyDelete
  3. selalu juga terkena masa zaman study dlu. tapi yg bestnye u masukkan dlm akaun duit yuran hostel, dia ckp nama x de dalam senarai kolej/hostel

    ReplyDelete
  4. haha . teringat ada sorang kawan hari tu , tertekan 800 , konon nak keluarkan 80 saja . but then dia ingatkan baki tak cukup 800 , so dia teruskan lah . last-last hambek kau , keluar tebal rm50 . haha .

    just blogwalking here . :)

    ReplyDelete
  5. kalaau da trex, mmg trex..x tw beza duit.. haha

    ReplyDelete
  6. #oasis :: tp kira tselamat lg x.. kl tidak.. naya kot..

    ReplyDelete
  7. #abazilah :: mcm tu xpe lg... leh masuk kan balik... hahahah... tp kl ter transfer kat org lain byk tu.. mengs kot

    ReplyDelete
  8. #nazrul :: hahahah... wekkkk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...