sate UK (urat ketin)

Assalammualaikum


iftar with my ex-schoolmate... batch 0105 STF.. dekat sate UK, bangi.. bukan sate uk dekat uk or sate uk macam ala2 western ke... jangan fikir begitu rumit seperti aku and the geng fikir... hahahah... sengal gila... selalu familiar dengan nama sate kajang or sate haji samsuri kan... rupanya sate UK pun famous dan sangat sedap... besar2 gak sate dia kira tak rugi la order...


member2 aku pangil sate Urat Ketin sebab kebetulan sebelah kedai ni nama kedai dia sup urat ketin (UK) so dorang sesuka hati panggil sate urat ketin... hahahaha.. kalau sate urat ketin confirm la liat gila kan... hampeh  =,=



yang datang sini dalam 30 orang or less... tak kira pulak berapa orang semua.. yang pasti semua bising gila masa ni.. memeriahkan lagi kedai ni... biasa la when all girls met up then what r u expect to be?





sate ayam dan sate daging.. dua2 super delicious... serius!!! kalau suka makan sate cuba la sate ni... sedap wooo... tiba2 meleleh rasa ingat sate ni...



ramai yang tak pernah jumpa lepas habis SPM then malam tu jumpa.. so memang gege riuh laa... dalam 6tahun juga la tak jumpa... lama gila kan... kalau next reunion another 5years maybe time tu ada yang boyot... dengan anak berderet right... hahahha.... excited! ini cerita reunion sabtu lepas... 20/8/2011... state tarikh untuk ingatan sendiri in the future...

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...