terima kasih nuffnang untuk duit raya =)

Assalammualaikum


alhamdulilah.. syukur dengan segala nikmat.... orang kerajaan dapat bonus raya... aku pun dapat... bukan dari kerajaan... tapi NUFFNANG yang bagi... dapat la 3 angka.... hehehh... tapi earning terkumpul la sebab aku sekarang kan dah jarang update... kira bersyukur sangat dengan jumlah yang ada sekarang ni... terima kasih nuffnang untuk duit raya ni ^___^



perasaan berbuka puasa sebagai orang bujang dan pertama kali tanpa kawan2 dan keluarga.. serius rasa sangat lain... memang berbuka dengan apa yang ada je... selama ni duduk asrama... dengan kawan2... memboros secara berjemaah kat bazar memang syok gila.. tapi sekarang semua tu dah takde... so sad!! ;(



minggu ni aku busy dengan aktiviti berbuka kat luar... start hari ni sampai ahad aku berbuka kat luar dengan kawan2... kawan U.. kawan sekolah... kawan matrix dan kawan kepada kawan... atleast aku boleh la gak membazir sikit ramadhan ni... sebab so far tak membazir lagi... HAHAHHA.. (jangan tiru perangai ni)


sangat EXCITED!! ^__^


aku tau bukan semua suka baca ayat pepanjang... ok bai! =)

8 comments

  1. trex kaya.Cash out duit cpat...kasi aku! haha

    ReplyDelete
  2. leh dapat duit angpau tak camni? :P

    ReplyDelete
  3. sampai 3 angka, mang aih. ajar sket, ingatkan impossible. *noob

    ReplyDelete
  4. #syarq :: hehehhe.. x cashout pun.. mls.. :)


    #ila :: xnak cashout lagi... biar je dia beranak pinak :P

    ReplyDelete
  5. #atreyu :: meh dtg umah beraya??

    #ken :: agree with u! :)

    ReplyDelete
  6. #aishah :: nothing impossible... ni skit kot... rmi lg dpt beribu2... hehehhehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...