dapat 2 tiket free premiere screening lagi....

Assalammualaikum


Alhamdulilah..... dapat 2 tiket free lagi... hihih... rezeki akhir tahun ni... lama tak join events nuffnang dan aku pun dah lupa apa aku merepek nak dapatkan 2 tiket ni... tapi apa pun... thank a lot NUFFNANG for this 2 free tickets... ngeee..... tapi sebab movie time weekdays so tak tahu lagi dapat pergi ke tak... kalau pergi pun mungkin i'm alone laaa..... atau mungkin ajak someone temankan...



pagi2 lagi aku datang office cek email as usual la before start kerja... tiba2 dapat email dari nuffnang dan memang mengharap tiket wayang pun... lalalallalalaaa.... dan BETUL! suka sangat la... tanpa fikir panjang terus confirmkan tiket ni....



ada sesiapa nak teman tak?? :P

12 comments

  1. wah!!!! NAK TEMAN KO BOLEH??
    acane ko blh dapat.. aku xpenah dpt.wuuu :'(

    ReplyDelete
  2. @hasif :: ko dtg the curve r...

    ReplyDelete
  3. hurm misz ni orang mana ekk?dan umo bper sbb nmpk cam remaja

    ReplyDelete
  4. #LUQMAN :: remaja?? mungkin laa... br je abis blaja :P

    ReplyDelete
  5. #sunah :: jom la kak... kat KL lg ke?

    ReplyDelete
  6. sempat lagi tak nak teman ni? hehehe

    ReplyDelete
  7. wah ni yg jelous ni asik2 dpt tiket je.. hehehe

    ReplyDelete
  8. baik2 la ng nuffnang... mst leh dpt =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...