pengalaman main salji

Assalammualaikum




weh korang... last week aku dapat tiket free tengok teater aladdin the musical wehhhh.... bagus kawan aku sorang ni.. terima kasih banyak2 dekat dia sebab bagi aku tiket ni.. boleh gak aku merasa tengok teater musical.. dekat sunway lagoon.. ni kali pertama aku tengok teater musical dan dekat sunway... setahu aku.. teater just dekat istana budaya je...



at least aku dapat gak merasa masuk teater kat sunway ni.... huehuehuehue... kalau suruh aku beli tiket sendiri dan g sana... tak mungkin aku buat.. sayang duit weh... tapi kalau tiba2 jadi orang kaya raya mungkin tak kisah kot... bila agaknya kan..




finally... dapat gak merasa SALJI!!!!!!!!! walaupun hanya salji tipu.. keh keh keh.. tak sejuk langsung salji ni but the feeling is so different.. ni rasa tak sabar nak pergi holiday oversea ni.. wuwuwuwu...

2 comments:

Natasya Assyira Mohammad Naim said...

untung la dapat pergi. haritu i dapat pergi interview je. untuk majalah @kampus. so tak tengok semua lah tengok sekerat je :(

Nizam Ijam said...

alaaaaaa Din...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...