Penjimatan besar tak perlu topup dah

Assalammualaikum


Aku rasa aku sekarang jimat dalam segi perbelanjaan dekat topup... Even aku guna 4no.. Percaya atau tak.. Terpulang.. Sume no tu pakej student yang sampai umur 25tahun tu... So aku sayang nak abaikan dan yang aku makin sayang sebab no aku semua no belakang dia sama... Aku memang gila no sikit cuma aku tak main no ekor la... Hahahhaaha... No plat kereta pun aku take serious... Hahha...

Jangan tanya kenapa..


Sejak aku guna BB ni.. Memang serious aku JIMAT banyak gila.. Broadband RM60/month dah boleh terminate.. Wifi memang tak reg. dekat rumah sebab bila balik takde rasa nak online sangat... Postpaid internet dah boleh terminate juga sebab mahal dan jarang guna dah..


Aku hanya menggunakan whatsapp, bbm dan ym dengan sepenuhnya... Sekarang memang jarang buat calling2 pun.. Dengan parent aku pun guna fbchat je... Hahahha... Untung weh... Kalau tidak... Seminggu sekali topup... Aku guna BB just topup BIS digi RM25/sebulan... tapi BB pakej prepaid yang lain pun banyak... ikut korang nak yang mana laaa kan...


Kesimpulannya aku sangat berpuas hati dengan pakej prepaid bb sekarang cuma tempat xde line.. Aku paling merana... Masa tu fikir lain la yeee.. Hahahahha...

CREDIT : google image

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

8 comments

  1. haha nak angkat bb 1 lah gini . ni asyik kena topup je . haiss

    ReplyDelete
  2. memang best kalo kt tempat tu signal terbaik..
    kalo x de signal...
    sumpah gile!

    ReplyDelete
  3. untung ada bb , haha


    p/s : blogger kelantan ? jom singgah! http://zaza96.blogspot.com/2011/12/perhatian-blogger-kelantan.html

    ReplyDelete
  4. @mellow : sila sila.. Hehhehehe

    ReplyDelete
  5. @azza : hehhehehe... Blogger kelantan ea

    ReplyDelete
  6. BB mmg terbaek. tp klu pakai line DiGi, kt dalam umah takde line. susah la nk on9 bbm,fb,twitter

    ReplyDelete
  7. same here... pas abis digi ni igt nk try maxis lak.. hihihih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...