Spender naik harga

Assalammualaikum



Tajuk entry gelabah betul... Tapi betul weh... Bukan setakat harga barang je naik... Spender (seluar dalam) pun mahal sekarang... Huk huk huk... Mungkin ada antara korang yang dah perasan lama tapi aku baru perasan... Haahahha



Spender scarlet yang selama ni RM10 kekal harga sama cuma yang jadi mahal kuantiti dia... Dulu RM10 dapat 4 spender (seluar dalam) tapi sekarang RM10 dapat 2 je???!!!! Whoaaaa... Kes ni jadi masa aku window shopping aritu... Hahahah... Saja g belek spender... Takde keje kan... Lalalalaaa....



Pasni pakai cawat laaa... Hehehehhehe...



Psstt : Update entry ni lepas kenyang makan ayam penyet... Wink...


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

4 comments

  1. Nak jimat tutup pakai daun pisang je.. heheeh

    ReplyDelete
  2. mantap nih informasi nya thank buat share nya

    ReplyDelete
  3. hahaha
    nmpknya spender pun xnak ktinggalan jgk..

    ReplyDelete
  4. fuh!!!
    kena beli tuk stok tahun depan skali la..
    ehehehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...